Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

«Θρύλος μέχρι την τελευταία στιγμή!»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια συγκινητική ιστορία ενός Ελληνα μετανάστη στις ΗΠΑ, οπαδό του Ολυμπιακού, αποκάλυψε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Ο Δημήτρης Μπόλος φεύγοντας από την ζωή (σ.σ. στα 79 του από καρκίνο), ευχαρίστησε τον Θεό που τον αξίωσε να δει από κοντά τον Ολυμπιακό, όταν η ομάδας των Πειραιωτών είχε βρεθεί στις ΗΠΑ και τον Καναδά ώστε να συμμετέχει σε τουρνουά προετοιμασίας.

Αναλυτικά το κείμενο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον φίλο του Ολυμπιακού:

«Μία άκρως συγκινητική ιστορία, η οποία δείχνει την ανιδιοτελή αγάπη για τον Ολυμπιακό μας, εκτυλίχθηκε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το καλοκαίρι που μας πέρασε!



Ο Θρύλος βρέθηκε στις ΗΠΑ και στον Καναδά, ώστε να συμμετάσχει στο ICC και πολλοί ομογενείς φίλαθλοί μας βρέθηκαν στις εξέδρες των γηπέδων που αγωνίστηκε για να τον στηρίξουν! Μεταξύ αυτών, στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι στην Μινεάπολη, βρέθηκε και ο 79χρονος τότε, Δημήτρης Μπόλος.

Στο άκουσμα ότι η ομάδα μας θα βρεθεί στην Αμερική, στην οποία είχε μεταναστεύσει από το 1960 αλλά έβλεπε στην τηλεόραση όλα της τα παιχνίδια, ήθελε με κάθε τρόπο να την δει από κοντά κι ας μην έπαιζε αγώνα στην πόλη όπου έμενε, την Φλόριντα.



«Θρύλος μέχρι την τελευταία στιγμή!» (pics)
Έτσι, το πιο εφικτό ήταν να βρεθεί στην Μινεάπολη όπου ο Θρύλος θα αντιμετώπιζε την Μάντσεστερ Σίτι και γι' αυτό ο ανιψιός του όπου έμενε εκεί, είχε αγοράσει από πολύ νωρίς τα εισιτήρια!

Τον Δημήτρη Μπόλο, όμως, χτύπησε τον περασμένο Ιούνιο η επάρατος νόσος και παρά τις διάφορες χημειοθεραπείες που έκανε, δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να χάσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας! Βλέπετε ήταν βέρος Πειραιώτης, ενώ ήταν αθλητής του Ολυμπιακού στα εφηβικά του χρόνια.

Παρά τις δυσκολίες στην μετακίνησή του, βρέθηκε στο γήπεδο και όπως μαρτυράει και το γράμμα που έγραψε, γύρισε χαρούμενος σπίτι του μετά τη νίκη της ομάδας μας, ξεχνώντας για λίγα λεπτά την αρρώστια που τον ταλαιπωρούσε!



«Θρύλος μέχρι την τελευταία στιγμή!» (pics)
Συγκεκριμένα, έγραψε, επιστρέφοντας στο σπίτι του: «Σήμερα Κυριακή 3 Αυγούστου πήγα εκκλησία να ευχαριστήσω τον Θεό που με αξίωσε να βρεθώ 2.000 μίλια από την Φλόριντα που κατοικώ στην Μινεάπολη της Μινεσότα για τα γενέθλια της τετράχρονης ανιψιάς μου, της Χλόης.

Έτσι, μου δόθηκε η ευκαιρία να δω και να απολαύσω, ίσως για τελευταία φορά στην ζωή μου, τη νίκη της αγαπημένης μου ομάδας ενάντια στην Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλο τα 55 χρόνια διαμονής μου στην Αμερική, εξακολουθώ να υπολογίζω τον εαυτό μου έναν βέρο Πειραιώτη, γαύρο»!

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Οκτωβρίου του 2014 έχασε, δυστυχώς, την μάχη με την ζωή, αλλά όπως μαρτυρά και το γράμμα που έγραψε, το ότι είδε τον αγαπημένο του Ολυμπιακό για τελευταία φορά, τον γέμισε με χαρά!

Αυτό θα πει ανιδιοτελής αγάπη! Καλό Παράδεισο, Δημήτρη Μπόλε!»


Πηγή: http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.