Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ποια σχολεία θα ανοίξουν στις 12 Ιανουαρίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα παράταση των διακοπών των Χριστουγέννων φέρνει ο παγετός.

Ο παγετός και τα χιόνια έδωσαν παράταση στις διακοπές των Χριστουγέννων για μαθητές και εκπαιδευτικούς σε πολλούς δήμους ανά την Ελλάδα.

Φαίνεται ότι για κάποιους τα μαθήματα δε θα ξεκινήσουν ούτε στις 9 Ιανουαρίου αλλά στις 12 του μήνα, ήμερα Δευτέρα, αφού για την Παρασκευή έχουν βγει ανακοινώσεις ότι τα σχολεία σε ορισμένες περιοχές θα είναι κλειστά.

Καστοριά, Σουφλί, Φλώρινα

Μέχρι στιγμής ο δήμαρχος Σουφλίου έχει ανακοινώσει από χθες ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά και στις 9 Ιανουαρίου. Το ίδιο ισχύει και για τα σχολεία όλων των δήμων της Καστοριάς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στο γειτονικό δήμο Φλώρινας τα σχολεία δε θα λειτουργήσουν στις 9 Ιανουαρίου καθώς επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά

Νάξος, Τήνος, Άνδρος και μικρές Κυκλάδες

Τα σχολεία των δήμων Τήνου, Άνδρου, Νάξου και μικρών Κυκλάδων (Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα, Κουφονήσι) θα παραμείνουν κλειστά εκτός από την Πέμπτη 8/1/2015 και την Παρασκευή 9/1/2015.

Εύβοια

Με απόφαση του Δημάρχου Διρφύων-Μεσσαπίων κου Ψαθά, τα σχολεία δε θα λειτουργήσουν εκτός από τις 8 και τις 9 Ιανουαρίου ημέρα Παρασκευή.

Νομός Ηρακλείου- Δήμος Μαλεβιζίου, Δήμος Χερσονήσου

Εξαιτίας της κακοκαιρίας αύριο Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες που βρίσκονται στον Κρουσώνα. Τα υπόλοιπα σχολεία, θα λειτουργήσουν κανονικά. Με απόφασή του λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Μαστοράκης, προχώρησε σήμερα σε εκ νέου αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων στη Δημοτική Ενότητα Μοχού και στην Τοπική Κοινότητα Γωνιών. Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, τα παρακάτω σχολεία:

Νηπιαγωγεία Μοχού και Γωνιών

Δημοτικό Σχολείο Μοχού
Γυμνάσιο Μοχού
Λύκειο Μοχού

Νομός Γρεβενών

Δήμος Γρεβενών

Σύμφωνα με το kozan.gr με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών θα μείνουν κλειστά τα σχολεία Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου λόγω παρατεταμένου ψύχους.

Δήμος Δεσκάτης Γρεβενών

Τα σχολεία Αθμιας και Βθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Δεσκάτης Γρεβενών θα ανοίξουν την Παρασκευή στις 9.30.

Εντός της ημέρας ενδέχεται και άλλοι δήμοι να βγάλουν ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολείων στις 9 Ιανουαρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.