Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Νεκρός αναβάτης στο Ράλι Ντακάρ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια του θανάτου του.

Ο Πολωνός αναβάτης Michal Hernik βρέθηκε νεκρός από τη διοργάνωση, στην τρίτη ημέρα του Ντακάρ, 300 μέτρα μακριά από τη διαδρομή, στην ειδική San Juan-Chilecito. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.



Ο 39χρονος αναβάτης Michal Hernik βρέθηκε νεκρός στο 206ο χιλιόμετρο της χθεσινής μέρας του Rally Dakar 2015, ενώ τα αίτια θανάτου του διερευνώνται, και δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. Σύμφωνα με τη διοργάνωση δεν βρέθηκαν στοιχεία που να οδηγούν στο συμπέρασμα πως σκοτώθηκε μετά από πτώση.

Ήταν το πρώτο Dakar του Πολωνού, και βρισκόταν στην 84η θέση της γενικής κατάταξης, όταν έχασε τη ζωή του. Η διοργάνωση ανακοίνωσε πως: «όταν χάθηκε το σήμα από το Irritrack του αναβάτη, και διαπιστώθηκε πως δεν είχε ολοκληρώσει την ειδική στις 3.16 τοπική ώρα, άρχισε άμεσα η αναζήτηση του (στις 3.23). Ένα ελικόπτερο βρήκε τον Hernik στις 4.03, 300 μέτρα εκτός διαδρομής. Δυστυχώς ο γιατρός που βρισκόταν στο ελικόπτερο μπόρεσε απλώς να επιβεβαιώσει το θάνατο του. Η οικογένεια του Dakar εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια, στην ομάδα και στους φίλους του Michal.»


Πηγή: http://mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.