Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Τη σκότωσε και την έθαψε… στο τσιμέντο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια τραγική ιστορία αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές στην Πορτογαλία. Ένας άντρας σκότωσε και έθαψε στο τσιμέντο τη σύντροφό του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.



Πριν τρεις μήνες περίπου η 72χρονη Μπρέντα Ντέιβιντσον παρουσίασε κάποια προβλήματα υγείας κι επισκέφθηκε μαζί με τον 59χρονο σύντροφό της το γιατρό. Στη συνέχεια εκείνος είπε στους γείτονες ότι θα φύγουν για την Αγγλία προκειμένου να εξετασθεί ο σοβαρός βήχας που ταλαιπωρούσε την ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο Νάιτζελ Τζάκσον όμως επέστρεψε στο σπίτι τους στην Πορτογαλία μόνος και είπε ότι η Μπρέντα έμεινε στην Αγγλία για εξετάσεις.

Οι γείτονες φαίνεται ότι δεν πίστεψαν την ιστορία του και οι αστυνομικές αρχές άρχισαν τις έρευνες. Τελικά ανακάλυψαν το πτώμα της θαμμένο κάτω από ένα στρώμα τσιμέντου στο σπίτι του ζευγαριού στο Αλγκάρβε, το νοτιότερο νομό της Πορτογαλίας.

Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τρυπάνια και τσεκούρια για να σπάσουν το τσιμέντο, σύμφωνα με την εφημερίδα Portugal Resident, ενώ εκπρόσωπος του Γραφείου της Βρετανικής Κοινοπολιτείας δήλωσε ότι ο Τζάκσον συνελήφθη ως κύριος ύποπτος για το θάνατο της συντρόφου του.

Στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.