Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Οι selfies του θανάτου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγα λεπτά πριν οι πρωταγωνιστές σκοτωθούν.

Ίσως είναι οι φωτογραφίες με τη πιο μακάβρια ιστορία. Αν και οι selfies έχουμε συνηθίσει να αποτυπώνουν χαρούμενα πρόσωπα, υπάρχουν και μερικές που αν και οι πρωταγωνιστές ποζάρουν αμέριμνα, αγνοούν ότι η μοίρα θα τους παίξει το πιο μακάβριο παιχνίδι της.

Στιγμές μετά από τις παρακάτω φωτογραφίες, τα πρόσωπα έχασαν τη ζωή τους από φρικτά δυστυχήματα.


Η Xenia Ignatyeva έβγαλε μια selfie από μια γέφυρα ύψους περίπου 9 μέτρων από το έδαφος προκειμένου να εντυπωσιάσει τους φίλους της. Δυστυχώς, η 17χρονη Ρωσίδα έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία πέφτοντας από το σημείο όπου νωρίτερα πόζαρε.

Τον Δεκέμβριο του 2012, η Μεξικάνα ποπ σταρ Jenni Rivera τράβηξε μια selfie μαζί με τη παρέα της εν ώρα πτήσης, λίγη ώρα πριν το αεροσκάφος συγκρουστεί.

Τον Απρίλιο του 2014 η Courtney Sanford πόσταρε ένα αυτό-πορταίτο της στο facebook τη στιγμή που άκουγε το τραγούδι του Pharrel Williams, «Happy». Δευτερόλεπτα μετά, το όχημά της ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο.

Αυτή είναι η selfie που τράβηξε ο διάσημος μουσικός της ρέγκετον Jadiel, από το Πουέρτο Ρίκο, λεπτά πριν το θανατηφόρο ατύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα του, τον Μάιο του 2014 στη Νέα Υόρκη.

Ο Gary Slok και η μητέρα του, έβγαλαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία πριν επιβιβαστούν στη μοιραία πτήση των Μαλαισιανών αερογραμμών MH17, τον Ιούλιο του 2014.

Ο 21χρονος Oscar Otero Aguilar έχασε τη ζωή του όταν επιχείρησε να βγάλει μια selfie έχοντας μαζί του ένα όπλο. Ο Μεξικανός κατά λάθος πυροβόλησε τον εαυτό του στο κεφάλι και εξέπνευσε.

Η 13χρονη Karen Hernández απλά θέλησε να βγάλει μια selfie στις ακτές του ποταμού El Tunal στο Durango, του Μεξικό. Δυστυχώς, έπεσε στο νερό και πνίγηκε.

Τον Μάρτιο του 2014, ένας 21χρονος έχασε τη ζωή του στο Jaén, στην Ισπανία από ηλεκτροπληξία στην προσπάθειά του να βγάλει τη συγκεκριμένη φωτογραφία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.