Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

14χρονος έκανε ηλεκτροσόκ σε ζώα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χτυπούσε, έκανε ηλεκτροσόκ κι έσπαγε τα πόδια των σκυλιών ένας 14χρονος μαθητής στην Κρήτη, τη δράση του οποίου κατήγγειλε μια συμμαθήτριά του στο Σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ, ο 14χρονος κουβαλούσε μαζί του μία μπαταρία με δύο καλώδια και με αυτή κακοποιούσε τα κουτάβια. Το ηλεκτροσόκ κάποιες φορές δεν του φαινόταν αρκετό και προχωρούσε σε σπάσιμο των ποδιών τους.

Το ζωοφιλικό σωματείο μετά τις καταγγελίες πήγε στο χωριό Άγιος Μύρωνας όπου διαμένει το παιδί και μίλησε με κατοίκους και παιδιά της περιοχής για να επιβεβαιώσει την πληροφορία και να εντοπίσει το αγόρι με την εγκληματική συμπεριφορά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εκπρόσωπος του σωματείου Καλλιόπη Μαραβελάκη, όταν μίλησαν με τον παππού του 14χρονου και του σύστησαν να συνετίσει τον εγγονό του, τους απάντησε: «Ε, δεν θα μας βάλετε και φυλακή».

Τα μέλη και οι εθελοντές της «Ζωόφιλης Δράσης» εντόπισαν στις 20 Σεπτεμβρίου το αδέσποτο σκυλάκι το οποίο μετά το ηλεκτροσόκ είχε χτυπηθεί και από όχημα. Το συμπαθέστατο τετράποδο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική καθώς το αριστερό του πόδι είχε εξαρθρωθεί κι έλαβε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Δείτε τις φωτογραφίες






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.