Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Στο «Τσίρκο του Ήλιου»… μέσω ΟΤΕ, περισσότερα από 500 παιδιά από ΜΚΟ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν τη νέα παράσταση «Quidam» του «Cirque du Soleil».

Την ευκαιρία σε περισσότερα από 500 παιδιά που φροντίζουν μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, να παρακολουθήσουν την φαντασμαγορική παράσταση «Quidam» του «Cirque du Soleil», δίνει και εφέτος ο ΟΤΕ διαθέτοντάς τους δωρεάν προσκλήσεις.

Για τις παραστάσεις του τσίρκου του ήλιου στην Αθήνα προσκλήσεις διατέθηκαν σε παιδιά από τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, «Κιβωτός του Κόσμου», Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και Χατζηκυριάκειο ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. Αντίστοιχα, τις παραστάσεις «Quidam» στη Θεσσαλονίκη, θα παρακολουθήσουν παιδιά και εκπρόσωποι των φορέων: Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα», «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Η παράσταση «Quidam» συμπίπτει με την επέτειο 30 χρόνων από την ίδρυση του Cirque du Soleil. Διατηρώντας τη μεγαλοπρέπεια, την υψηλή αισθητική, το χιούμορ, το συνδυασμό όλων των σκηνικών τεχνών, και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει το Cirque du Soleil, το «Quidam» δημιουργεί με τα τεράστια επιβλητικά σκηνικά, τη ζωντανή μουσική και τα χειροποίητα κουστούμια του ένα σύγχρονο καλλιτεχνικό υπερθέαμα.

Υπενθυμίζεται ότι για άλλη μια χρονιά ο ΟΤΕ εξασφάλισε για τους πελάτες του 30% έκπτωση στα εισιτήρια 2 αποκλειστικών παραστάσεων, στην Αθήνα στις 23 Σεπτεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη στις 30 Σεπτεμβρίου με προπώληση αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων OTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.