Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Το μέλλον που μοιραζόμαστε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εισιτήρια για ανέργους στο φετινό «TEDx Academy».

Με κεντρικό θέμα «Το μέλλον που μοιραζόμαστε», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου η φετινή διοργάνωση του «TEDx Academy», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν 15 διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές, οι ομιλίες των οποίων θα εστιαστούν σε τρεις βασικές θεματικές ενότητες: Παγκόσμιο Όραμα, Τοπική Δράση και Ανθρώπινη Αλληλεπίδραση.

Στους ομιλητές συγκαταλέγονται ο πολιτικός σύμβουλος, Σάιμον Άνχολτ, ο καθηγητής Αεροδιαστημικής Μηχανικής του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας San Jose και επικεφαλής προγράμματος πειραματικού δορυφόρου της NASA, Περικλής Παπαδόπουλος, ο καθηγητής του Χάρβαρντ και εκ των συγγραφέων του μπεστ σέλερ «Γιατί τα κράτη αποτυγχάνουν», Τζέιμς Ρόμπινσον, η σύμβουλος ασφαλείας κυβερνοχώρου, Κέρεν Ελαζάρι και ο φιλόσοφος, Στέλιος Ράμφος.

Εξάλλου, η οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 100 εισιτήρια σε ανέργους, οι οποίοι είναι καταγεγραμμένοι στα επίσημα μητρώα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν τον σύνδεσμο http://www.tedxacademy.com/el/application2014 προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή. Σημειώνεται πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για το χειρισμό των αιτήσεων συμμετοχής των ανέργων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.