Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ο σκίουρος που αλλάζει ρόλους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια ξεκαρδιστική φωτογράφιση.

Μια φοιτήτρια του Πεν Στέιτ μετέτρεψε τον σκίουρο του κολεγίου σε… μασκότ. Η μικρή Sneezy έγινε η ηρωίδα του ιδρύματος, πρωταγωνιστώντας σε μια διαφορετική και άκρως διασκεδαστική και αστεία φωτογράφιση.

Μάλιστα, το σκιουράκι ήταν συνεργάσιμο και είχε μεγάλη άνεση με το φακό, αλλάζοντας ρόλους. Δεν το ενοχλούσε οποιοδήποτε αξεσουάρ έπρεπε να… φορέσει, ενώ έπαιρνε και πόζες. Έτσι, έγινε και διάσημο, καθώς φιλοξενήθηκε σε γερμανικό περιοδικό, το οποίο νόμισε ότι όντως η Sneezy ήταν η μασκότ του Πεν Στέιτ. Συγκέντρωσε και περισσότερα like στο facebook απ’ ότι η πραγματική μασκότ, ένα λιοντάρι.

Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να κρατά μολύβι, με το σλόγκαν να είναι η επιστροφή στο σχολείο, να τρώει» παγωτό» με άνεση και στυλ, να γίνεται ξιφομάχος, να πηγαίνει ταξίδι, να πίνει το τσάι της και πολλά άλλα. «Δεν την ανάγκασα να κάνει κάτι, πράγμα που άλλωστε δεν γινόταν. Όσο είχε φαγητό, ήταν πολύ χαλαρή και συνεργάσιμη με τους ανθρώπους», λέει η φοιτήτρια-εμπνευστής της φωτογράφισης Μαρί Κρούπα στο NPR.

Απολαύστε το σκιουράκι στις «περιπέτειες» του…

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.