Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

16 πράγματα που μόνο μια μαμά μπορεί να κάνει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είναι κάποια πράγματα που διαχωρίζουν τις μαμάδες από τις υπόλοιπες γυναίκες γιατί είναι οι μόνες που μπορούν να τα κάνουν!

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά... Το σίγουρο είναι ότι η λίστα δεν τελειώνει εδώ!
  1. Μπορείτε να απαντήσετε σε ένα email, να λάβετε μήνυμα στο κινήτο, να βάφετε τα νύχια σας και να μαγειρεύετε ενώ όλη αυτή την ώρα κάποιος σέρνεται στα πόδια σας. Μπορεί να σας παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά στο τέλος τα καταφέρνετε!
  2. Μπορεί να έχετε πάει σε έναν χώρο μόνη σας και να σας πιάνει υστερία για ένα λεπτό επειδή νομίζετε ότι έχετε ξεχάσει κάπου το παιδί σας.
  3. Η τσάντα σας περιέχει περισσότερα πράγματα των άλλων παρά δικά σας.
  4. Όταν στο σπίτι σας τα παιδιά παίζουν και επικρατεί ησυχία αντί να χαίρεστε αναρωτιέστε «Τι να σκαρώνουν πάλι;»
  5. Μπορεί να βρείτε μουντζούρες από ζωγραφιές στην μπανιέρα, στα μαξιλάρια, στους τοίχους, ακόμη και στην οδοντόβουρτσα.
  6. Εάν θελήσετε να βγείτε μια μέρα με τις φίλες σας πρέπει να επιστρέψετε πριν τις δέκα γιατί τα παιδιά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξυπνήσουν στην ώρα τους , θα ζητήσουν πρωινό και ως γνωστόν θα είναι μες στη ζωντάνια και την ενέργεια.
  7. Δεν μπορείτε να θυμηθείτε πού παρκάρατε το αυτοκίνητο στο δρόμο για το μανάβικο γιατί στο μυαλό σας είχατε τις διατροφικές προτιμήσεις των παιδιών σας.
  8. Ποτέ δεν αγοράζετε περιττά πράγματα για το μπάνιο σας όπως π.χ άλατα ή ένα φουσκωτό μαξιλάρι για αφρόλουτρο αλλά για τα παιδιά σας έχετε όλη τη συλλογή με τα παπάκια, τα βατραχάκια κ.ο.κ για να απολαμβάνουν το μπάνιο τους.
  9. Το ντους σας μπορεί να χαρακτηριστεί και ως επιτυχημένο αν προλάβετε να ξυρίσετε τα γόνατά σας.
  10. Τα γεύματα μεταμορφώνονται αφού καταφέρνετε να παρουσιάσετε το ψάρι …ως μπιφτέκι.
  11. Βασανίζετε το μυαλό σας να σκεφτεί ποιες άλλες απειλές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου τα παιδιά σας να κάτσουν φρόνιμα για λίγο.
  12. Μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε το κλαψούρισμα του παιδιού σας και να καταλάβετε πότε κλαίει επειδή είναι κουρασμένο, πεινασμένο, βαριέται, είναι άρρωστο, διψάει, τον ενοχλεί η ετικέτα από κάποιο ρούχο, αισθάνεται αστείο, τον/την φαγουρίζει η μύτη του, ο καναπές δεν τον βολεύει, ο αδερφός τον/την κοίταξε με εκείνα «τα τρομακτικά μάτια», ο σκύλος δεν θέλει να παίξει κ.ο.κ.
  13. Ναι μεν παρακολουθείτε τη μόδα, αλλά μέσα σας πραγματικά γνωρίζετε ότι τα παπούτσια που θα «λιώσει» το παιδάκι σας είναι εκείνα με τα οποία θα μπορεί να κλωτσάει άνετα τη μπάλα.
  14. Προκειμένου να μαγειρέψετε δελεάζετε τα παιδιά σας με την τηλεόραση και αισθάνεστε τύψεις γι’ αυτό.
  15. Ξέρετε ποια ραγάδα σας χάρισε η κάθε εγκυμοσύνη σας αλλά τις αγαπάτε πλέον!
  16. Δεν σταματάτε να μιλάτε με τα παιδιά σας ακόμα κι αν είστε στην τουαλέτα ή κάνετε ντους.

Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.