Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Τολμάς να ψωνίσεις σε αυτή τη λαϊκή;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια λαϊκή αγορά στην Ταϊλάνδη δεν είναι μόνο πρωτότυπη αλλά και επικίνδυνη. Τα καφάσια με τα λαχανικά καταλαμβάνουν ένα σημαντικό τμήμα των σιδηροδρομικών γραμμών αλλά αυτό δεν πτοεί ούτε τους πωλητές, ούτε τους καταναλωτές, ούτε και τον μηχανοδηγό.



Το τρένο διασχίζει την αγορά οκτώ φορές την ημέρα και περνάει κυριολεκτικά πάνω από τα φρούτα και τα λαχανικά χωρίς όμως να τα λιώνει αφού οι πωλητές έχουν φροντίσει να τα τοποθετήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μένουν ανέπαφα.

Οι ίδιοι, κάθε φορά που ακούν το τρένο να πλησιάζει, φροντίζουν να τραβούν τις τέντες από τα κιόσκια τους για να… χωρέσει!

Η Railway Market Maeklong, που βρίσκεται στο Samut Songkhram της Ταϊλάνδη, αποτελεί πλέον ένα από τα αξιοθέατα της πόλης και δεν είναι λίγοι οι τολμηροί τουρίστες που φροντίζουν να βρίσκονται στο σημείο την κατάλληλη στιγμή ώστε να απαθανατίσουν την αμαξοστοιχία καθώς περνά πάνω από τα καφάσια.

Η αγορά καταλαμβάνει μια απόσταση 4 χιλιομέτρων και βρίσκεται 130 χλμ δυτικά της Μπανγκόκ.

Η τοπική κυβέρνηση έχει επανειλημμένα προσπάθησε να διώξει τους πωλητές αλλά εκείνοι επιμένουν λέγοντας ότι η αγορά βρίσκεται σε αυτό το σημείο από το 1905.





Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.