Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Sing Me An Angel: Μία ξεχωριστή συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Ηρώδειο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, επιστρέφει την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου ο Μάριος Φραγκούλης με μια ξεχωριστή συναυλία αφιερωμένη στους σκοπούς του μη Κερδοσκοπικού Σωματείου I Live for me-Όλα για τη ζωή μου. Καλεσμένη του επί σκηνής θα είναι η φημισμένη Νορβηγίδα σοπράνο Sissel, ενώ τους καλλιτέχνες θα συνοδεύει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ υπό την μπαγκέτα του διεθνούς φήμης μαέστρου Richard Balcombe.



Πρόκειται για μία ειδυλλιακή συναυλία με τίτλο Sing Me An Angel, όπου οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν μελωδίες και τραγούδια ψυχής που υμνούν το νόημα της ζωής και την ανθρώπινη ύπαρξη. Στη μαγική αυτή βραδιά ο Μάριος Φραγκούλης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και αποσπάσματα από το νέο διεθνές άλμπουμ του με spiritual τραγούδια, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2015 στην Αμερική.

Ο Μάριος Φραγκούλης συνεργάζεται πρώτη φορά με την Νορβηγίδα σοπράνο Sissel, η οποία με 15 προσωπικά άλμπουμ και πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων παγκοσμίως, θεωρείται μία από τις καλύτερες classical cross-over καλλιτέχνιδες στον κόσμο. Διάσημη για τον «κρυστάλλινο» ήχο και το εύρος της φωνής της, αγαπήθηκε από το κοινό παγκοσμίως για το μοναδικό μουσικό ύφος της, το οποίο χαρακτηρίζεται από αιθέριες αντηχήσεις.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στο μη Κερδοσκοπικό Σωματείο I Live for me- Όλα για τη ζωή μου που δημιουργήθηκε το 2010 με σκοπό τη μέριμνα, στήριξη, εκπαίδευση και φροντίδα ατόμων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα αλλά και τα δικαιώματα των ατόμων αυτών, μεταξύ άλλων, και ως προς την αντιμετώπιση των επιπτώσεων που έχει η ασθένεια τους στην ποιότητα της καθημερινής τους ζωής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.