Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Εκτός τελικού καταδύσεων οι Μπανούση και Κατσούλη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μπανούση: Με τις συνθήκες προετοιμασίας που είχαμε στην Ελλάδα, πιστεύω ότι ήταν μια καλή εμφάνιση.

Μακριά από τις θέσεις πρόκρισης στον τελικό του 1μ καταδύσεων γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου βρέθηκαν η Ιουλιάννα Μπανούση και η Ελένη Κατσούλη.

Την καλύτερη εμφάνιση στον προκριματικό του αγωνίσματος πραγματοποίησε η Ιουλιάννα Μπανούση που συγκέντρωσε 209.20β και κατετάγη στην 21η θέση, ενώ η Ελένη Κατσούλη με 202.10β β πήρε την 23η θέση σε σύνολο 25 αθλητριών που πήραν μέρος στο αγώνισμα.

«Ο αγώνας ήταν δύσκολος, όπως τον περίμενα βέβαια, έκανα αυτό που μπορούσα, σίγουρα όμως περίμενα κάτι παραπάνω, αλλά με τις συνθήκες προετοιμασίας που είχαμε στην Ελλάδα, πιστεύω ότι ήταν μια καλή εμφάνιση» δήλωσε η Ιουλιάννα Μπανούση.
Εκτός τελικού καταδύσεων οι Μπανούση και Κατσούλη

Όμως τα 3μ συγχρονισμένων καταδύσεων είναι το αγώνισμα που ελπίζουν σε διάκριση σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι δύο 19χρονες Ελληνίδες καταδύτριες.

«Στα 3μ συγχρονισμένων θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον τελικό κι από εκεί και πέρα να σημειώσουμε μια καλή εμφάνιση. Αυτό είναι το αγώνισμα που μας ενδιαφέρει πιο πολύ», σημειώνει η Ελένη Κατσούλη.

Οι δύο αθλήτριες μετέχουν για δεύτερη φορά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών. Πριν από δύο χρόνια στο Ντέμπρετσεν είχαν πάρει την 9η θέση στα 3μ συγχρονισμένων καταδύσεων, ενώ στα 3μ. η Μπανούση ήταν 15η και η Κατσούλη 24η

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου στα 3μ θα αγωνιστεί μόνο η Ιουλιάννα Μπανούση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.