Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Λιθοβόλησαν γυναίκα μέχρι θανάτου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που ελέγχουν την επαρχία Ράκα της Συρίας λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου μία γυναίκα η οποία είχε κατηγορηθεί για "μοιχεία", όπως ανέφερε η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με την οργάνωση αυτή, πρόκειται για την πρώτη "εκτέλεση" αυτού του είδους που διαπράττει το Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) το οποίο ίδρυσε πρόσφατα ένα "χαλιφάτο" στα εδάφη που ελέγχει, στην ανατολική Συρία και το δυτικό Ιράκ.

Ένας ακτιβιστής επιβεβαίωσε ότι μια γυναίκα εκτελέστηκε δια λιθοβολισμού στην πλατεία της κοινότητας Ταμπάκα, το βράδυ της Πέμπτης. "Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο εδώ", είπε ο Άμπου Ιμπραχίμ.

Ένας άλλος ακτιβιστής από τη Ράκα, ο Χάντι Σαλάμε, είπε ότι η 30χρονη γυναίκα είχε καταδικαστεί σε θάνατο από το θρησκευτικό δικαστήριο του Ισλαμικού Κράτους. "Η κατάσταση εδώ ξεπερνάει κάθε φαντασία. Ο λιθοβολισμός είναι η χειρότερη τιμωρία στην Ιστορία. Η οικογένεια αυτής της γυναίκας δεν γνώριζε ότι επρόκειτο να την εκτελέσουν", τόνισε.

Ο Σαλάμε διαβεβαίωσε ότι οι κάτοικοι της περιοχής είναι "τρομοκρατημένοι" και δεν τολμούν να αντιδράσουν σε αυτές τις βάρβαρες μεθόδους που εφαρμόζουν οι τζιχαντιστές.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.