Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Οι κορυφαίοι θα είναι στο ΟΑΚΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στις 19 και 20 Ιουλίου.

Θα είναι όλοι εκεί! Οι κορυφαίοι έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα δώσουν το παρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.

Οι έλληνες αθλητές θα δώσουν την μεγαλύτερη εγχώρια μάχη για φέτος, κυνηγώντας ρεκόρ και… όρια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης -όσοι δεν το έχουν καταφέρει ακόμα.

Ο Λούης Τσάτουμας θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να φτάσει τον Κώστα Κουκοδήμο που διατηρεί το ρεκόρ των δέκα νικών στο άλμα εις μήκος, ενώ ο Γιώργος Τσάκωνας θέλει να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του και να πάρει το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό.

Μεγάλη εμφάνιση αναμένεται και απ’ τον Κώστα Φιλιππίδη στο άλμα επί κοντώ, ενώ στο ίδιο αγώνισμα ξεχωρίζουν Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη. Η πρώτη επέστρεψε νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν απ’ τον τραυματισμό της και θέλει να επιστρέψει στα μεγάλα άλματα.

Με στόχο να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ θα τρέξει ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110μ εμπόδια, ενώ μια ακόμα γρήγορη κούρσα θέλει και ο Λυκούργος Τσακωνας. Κάτι αντίστοιχο θα επιδιώξει και η Μαρία Μπελιμπασάκη στις γυναίκες, η οποία θα τρέξει μαζί με την Αντριάνα Φέρρα που θέλει να πιάσει το όριο για τη Ζυρίχη.

Κώστας Μπανιώτης, Αντώνης Μάστορας και ο Κύπριος Κυριάκος Ιωάννου θα ανεβάσουν τον πήχη στο άλμα εις ύψος, με τον τελευταίο να μετέχει εκτός συναγωνισμού για να πιάσει το όριο του Ευρωπαίκού.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ Σάββατο (19.00-21.00 ) και Κυριακή (18.00-20.00)

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ και τις συμμετοχές σε κάθε αγώνισμα.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.