Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Πήρε την κηδεμονία του μωρού-καπνιστή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο πατέρας θα προσπαθήσει να βοηθήσει το κοριτσάκι να… απεξαρτηθεί – Δείτε το με το τσιγάρο και καφέ.

Η μητέρα ενός δίχρονου κοριτσιού το έμαθε να κάνει διάφορα πράγματα… Όπως; Να καπνίζει και να πίνει και καφέ, διότι τι να λέει το ένα χωρίς το άλλο (;). Το παιδί από τη Ρουμανία πλέον έφυγε από την κακή επιρροή της μαμάς του και πήγε στον πατέρα του.

Ο 30χρονος Γκάμπριελ Μπουρουλέα έχει χωρίσει με τη μητέρα της μικρής Μαγκνταλένα, Ελένα, και εργαζόταν στην Αυστρία. Όταν είδε ένα βίντεο –που ανέβασε η πρώην γυναίκα του στο διαδίκτυο- με την κόρη του να καπνίζει και να απολαμβάνει και τον καφέ της, «τρελάθηκε». Γύρισε στο Arges της Ρουμανίας άρον άρον, καθώς φοβήθηκε για την υγεία του παιδιού του, όπως τονίζει η Daily Mail.

Μέσω δικαστηρίου διεκδίκησε την κηδεμονία της μικρής από την σύζυγο του, η οποία την είχε κερδίσει όταν εκδόθηκε το διαζύγιο τους, αλλά λίγο καιρό μετά απέδειξε ότι έχασε κάθε ενδιαφέρον για το παιδί της. Αυτή τη φορά όμως, το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του. Ο δυστυχής πατέρας ανέφερε πως η Μαγκνταλένα δεν προτιμά πια το γάλα, αλλά τον καφέ. Να μην αναφερθούμε στο ηλεκτρονικό τσιγάρο που καπνίζει και μάλιστα με… στυλ ενήλικα. Στο βίντεο –που προβλήθηκε και στο δικαστήριο- φαίνεται το κοριτσάκι και η μητέρα του να το προτρέπει να καπνίσει και να συμπεριφέρεται δυσανάλογα με την ηλικία του.

«Δώσε της τον καφέ» ακούγεται η φωνή της μητέρας να λέει σε μια φίλη της, εννοώντας στην μικρή και μετά να μιλάει στο παιδί και του λέει «έλα, κάπνισε. Βλέπεις τον καπνό;». πλέον, όμως η πιτσιρίκα φαίνεται να είναι σε καλά χέρια. ο πατέρας της καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να τη μεγαλώσει σωστά μόνος του και να τη βοηθήσει να ξεχάσει την εξάρτηση της από το τσιγάρο.

Απ’ την άλλη, η μητέρα της δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον από τότε, αλλά δεν διώχθηκε κιόλας, καθώς το περιστατικό δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην Αστυνομία, παρά μόνο υποβλήθηκε σε κάποιες ερωτήσεις από την Πρόνοια.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.