Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραγικές στιγμές περνά η ανερχόμενη τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Άγιος Σάββας, έχοντας χάσει το ένα πόδι της.

Η 29χρονη ερμηνεύτρια, η οποία βρέθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου από διερχόμενους οδηγούς άγρια χτυπημένη και εγκαταλελειμμένη στη μέση του δρόμου στο κέντρο της Αθήνας, όπως όλα δείχνουν, έπεσε θύμα ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος τη χτύπησε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη.



Στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της, οι οποίοι προσεύχονται στο Θεό να τη βοηθήσει και να της δώσει δύναμη.

Την ίδια στιγμή, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και συγγενικά της πρόσωπα απευθύνουν έκκληση προς όλους όσοι γνωρίζουν κάτι για το τροχαίο ατύχημα να επικοινωνήσουν άμεσα και να δώσουν στοιχεία…

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η Πένυ Σκάρου βρέθηκε αιμόφυρτη γύρω στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου από διερχόμενους οδηγούς στο ύψος της οδού Πειραιώς 181. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο της Νίκαιας κι, έπειτα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, στο νοσοκομείο ΚΑΤ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.