Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Οριστικοί πίνακες κατάταξης υπαλλήλων για 4 ΑΕΙ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τους νέους οριστικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων τεσσάρων ΑΕΙ, παρέλαβε το ΑΣΕΠ από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, στο πλαίσιο της διαθεσιμότητας.

Τους νέους οριστικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων τεσσάρων ΑΕΙ, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, παρέλαβε το ΑΣΕΠ από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, ύστερα από μεταβολές που πραγματοποιήθηκαν από το εν λόγω Συμβούλιο, κατόπιν αποστολής εξαιρέσεων υπαλλήλων από το υπουργείο Παιδείας.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Αρχή παρέλαβε νέους οριστικούς πίνακες κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας των εξής κλάδων:

1) ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΠΕ Βιβλιοθηκονόμων, ΔΕ Διοικητικού, ΔΕ Επιστατών και ΥΕ Επιμελητών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

2) ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού και ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

3) ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού του Πανεπιστημίου Πατρών.

4) ΥΕ Επιμελητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Οι ανωτέρω πίνακες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ διαβιβάζονται στα ως άνω εκπαιδευτικά ιδρύματα όπου και αναρτώνται στους οικείους πίνακες ανακοινώσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.