Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«Να τηρούνται οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο υφυπουργός Εργασίας μιλά για οικογενειακά επιδόματα και κοινωνικό μέρισμα.

Για τα οικογενειακά επιδόματα και το κοινωνικό μέρισμα μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Όπως είπε ο κ. Κεγκέρογλου, οι αιτήσεις για τα οικογενειακά επιδόματα (γνωστά και ως επιδόματα τέκνων) γίνονται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. «Όποιοι όμως κάνουν μέχρι το τέλος του κάθε τριμήνου τις αιτήσεις, το παίρνουν γρηγορότερα», ανέφερε ο υφυπουργός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κοινωνικό μέρισμα λέγοντας ότι μέχρι σήμερα έχουν προθεσμία να υποβάλουν δηλώσεις όσοι είναι δικαιούχοι ενώ όπως είπε, θα επανεξεταστούν και οι δηλώσεις που έχουν απορριφθεί.

Ο κ. Κεγκέρογλου ανέφερε ότι το βασικό όριο εισοδήματος έχει διευρυνθεί από τις 6.000 ευρώ στις 7.050 ευρώ ενώ για οικογένεια με δύο παιδιά, το συνολικό όριο εισοδήματος διαμορφώνεται στα 11.750 ευρώ, από 10.000 ευρώ που ήταν μέχρι τώρα. Όλες οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ως τώρα και απορρίφθηκαν, καθώς και όσες θα υποβληθούν μέχρι τέλος Ιουνίου θα αξιολογηθούν με τα εισοδήματα των φετινών δηλώσεων φόρου εισοδήματος και τα νέα εισοδηματικά όρια, ανέφερε ο κ. Κεγκέρογλου και πρότεινε να τηρούνται οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.