Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Την παντρεύτηκε κι «έσβησε» για πάντα...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αγάπη τον κράτησε στη ζωή μέχρι να τελεστεί το μυστήριο στο νοσοκομείο.

Ο Rowden Go και η αγαπημένη του Leizel May έκαναν όνειρα για την κοινή τους ζωή όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για αυτούς. Ο καρκίνος «χτύπησε» τον Rowden.

Ο 29χρονος διεγνώσθη με καρκίνο του ήπατος και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο τον Μάιο. Η τελευταία του επιθυμία ήταν να παντρευτεί τη γυναίκα που αγάπησε μπροστά στη 2χρονη κόρη τους, τους φίλους και συγγενείς τους. Κι έτσι κι έγινε.

Με τους γιατρούς να μη του δίνουν πολύ χρόνο ζωής, η Leizel και ο Rowden αποφάσισαν να επισπεύσουν το γάμο τους, αφού μέχρι τον Ιούλιο ο άτυχος νέος μπορεί και να μη ζούσε.

Μέσα σε 12 ώρες όλα ήταν έτοιμα. Το ζευγάρι ενώθηκε για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 11 Ιουνίου μέσα σε δωμάτιο νοσοκομείου. Η τελετή έγινε με τον Rowden ξαπλωμένο στο κρεβάτι ενώ κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Rowden Go πραγματοποίησε την τελευταία του επιθυμία. Παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του μπροστά στη δίχρονη κόρη τους, τους φίλους και τους συγγενείς τους. μετά από 10 ώρες άφησε την τελευταία του πνοή. Λες και περίμενε αυτό για να… φύγει ευτυχισμένος.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.