Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

«Δαιμονίστηκαν» καλώντας πνεύματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρεις Αμερικανοί έπαιξαν «τραπεζάκι» και κατέληξαν στο νοσοκομείο – Δείτε το βίντεο.

Έψαχναν τρόπο για να περάσουν την ώρα τους και αποφάσισαν να καλέσουν… πνεύματα. Δεν είχαν προβλέψει την κατάληξη όμως. Από παιχνίδι, κατέληξε να γίνει… τρομακτικό, καθώς οι τρεις Αμερικανοί έμοιαζαν να έχουν «δαιμονιστεί».

Όλα έγιναν στο χωριό Σαν Χουάν Τλακοτένκο στο νοτιοδυτικό Μεξικό. Τρία νεαρά παιδιά έπαιξαν το λεγόμενο «τραπεζάκι», θέλοντας να επικοινωνήσουν με τον… Άλλο Κόσμο. Ώσπου ξαφνικά, η 22χρονη Αλεξάνδρα Χουέρτα άρχισε να βρυχάται και να συμπεριφέρεται διόλου λογικά. Όσοι την είδαν είπαν ότι… δαιμονίστηκε, καθώς άρχισε να έχει παραισθήσεις, να βγάζει περίεργες κραυγές και να τα σπάει όλα γύρω της, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Στην παρέα ήταν και ο 23χρονος αδελφός της Σέρτζιο και ο 18χρονος ξάδελφος τους Φερνάντο Κουέβας. Οι νεαροί είδαν την Αλεξάνδρα να χειροτερεύει και να βγαίνει εκτός εαυτού και φώναξαν τους γονείς τους. Εκείνοι αρχικά αποτάθηκαν στον ιερέα της περιοχής για να της κάνει εξορκισμό, αλλά όταν αρνήθηκε –επειδή δεν πήγαιναν τακτικά στην εκκλησία- κάλεσαν το ασθενοφόρο. Όταν το όχημα έφτασε στο σπίτι τους όμως, οι τραυματιοφορείς είδαν ότι και τα άλλα δυο παιδιά είχαν τα ίδια συμπτώματα με την 22χρονη. Φαίνονταν σαν δαιμονισμένοι. Δεν άκουγαν κανέναν, δεν έβλεπαν και είχαν παραισθήσεις!

Επειδή δεν μπορούσαν να… κουμαντάρουν την Αλεξάνδρα, οι νοσοκόμοι αναγκάστηκαν να τη δέσουν στο φορείο για να μην αυτοτραυματισθεί και της χορήγησαν ηρεμιστικά. Παρόλα αυτά, συνέχισε να βρυχάται και ξαφνικά να ξεσπά σε γέλια. Όπως είπαν από το νοσοκομείο της περιοχής, οι τραυματιοφορείς, οι νοσοκόμοι και οι γιατροί αρχικά δεν ήξεραν πως να αντιμετωπίσουν το περιστατικό.

Η μεταφορά και των δύο νεαρών στο νοσοκομείο ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αφού δεν μπορούσαν να τους ελέγξουν. Ο Σέρτζιο και ο Φερνάντο είχαν σπασμούς, δεν μπορούσαν να καταπιούν και έβγαζαν συνεχώς περίεργους ήχους.

Τα παιδιά χρησιμοποίησαν έναν πίνακα που ονομάζεται Ουίτζα (ή αλλιώς «τραπεζάκι») και έχει επάνω της τα γράμματα του αλφαβήτου και τους αριθμούς από το μηδέν έως το εννέα, αλλά και τις λέξεις «Ναι», «Όχι», «Γεια», «Αντίο» και διάφορα σύμβολα και γραφικά.

Την συγκεκριμένη καρτέλα την χρησιμοποιούν με ένα κομμάτι ξύλο σε σχήμα καρδιάς και με αυτό καλούνται τα πνεύματα. Υποτίθεται ότι όταν έρθει κανείς σε επικοινωνία με κάποιο πνεύμα το αντικείμενο κινείται πάνω στην καρτέλα και σχηματίζει λέξεις. Πάντως, υπάρχουν θρησκείες οι οποίες έχουν συνδέσει τον πίνακα Ουίτζα με τον δαιμονισμό των παικτών και συστήνουν στους πιστούς να μην τον χρησιμοποιούν.



Η 22χρονη Αλεξάνδρα Χουέρτα την ώρα που μεταφέρεται δεμένη στο νοσοκομείο.





Ο πίνακας Ουίτζα που χρησιμοποίησαν τα παιδιά (πάνω), που έμεναν στο χωριό Σαν Χουάν Τλακοτένκο (κάτω) στο νοτιοδυτικό Μεξικό.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.