Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Πέταξε ένα σκουπίδι και του μαύρισαν το μάτι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με μπουνιές… φιλοδώρησαν οι αστυνομικοί πολίτη στο Μπέρμινχαμ – Δείτε το βίντεο.

Μια… άτυχη στιγμή έζησε ο Μοχαίμπ Κουρμπαν. Μέσα σε ένα βράδυ όχι μόνο κατέληξε με σοβαρούς τραυματισμούς και στο κρατητήριο, αλλά έχασε και τη δουλειά του.

Ο λόγος; Επιβαίνοντας στο αυτοκίνητο ενός φίλου του, ως συνοδηγός, έπινε βότκα και είχε τη φαεινή ιδέα να πετάξει ένα χάρτινο ποτήρι από το παράθυρο σε δρόμο του Μπερμινχαμ. Αυτό το σκουπίδι ήταν η «αιτία» για όλα όσα ακολούθησαν. Βρετανοί αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα και πηγαίνοντας στο παράθυρο του συνοδηγού του ζήτησαν να βγει έξω, τον κόλλησαν πάνω στο αμάξι και ξεκίνησε… το πανηγύρι. Κατέληξε να βρίσκεται στο πεζοδρόμιο με τους αστυνομικούς να τον τραβούν και ιδίως τον έναν από αυτούς να τον ξυλοκοπάει. Ο συγκεκριμένος επέδειξε και τη μεγαλύτερη μανία, καθώς του έριξε μπουνιές, ενώ τον χτύπησε δύο φορές και με το γόνατο του στο πρόσωπο. Ο Κουρμπάν κατέληξε με μαυρισμένο και πρησμένο το ένα μάτι, σπασμένο σαγόνι, αρκετές αμυχές και χρειάστηκε και ψυχολογική υποστήριξη για να αντιμετωπίσει το μετατραυματικό στρες.

Οι φίλοι του που επέβαιναν στο αυτοκίνητο προσπάθησαν να βοηθήσουν, αλλά τους ψέκασαν με ειδικό σπρέι. Η δικαιολογία των αστυνομικών για αυτό το σοκαριστικό περιστατικό, ήταν ότι σταμάτησαν το αυτοκίνητο γιατί είχαν δεχθεί καταγγελίες για μια παρέα μεθυσμένων με προβληματική συμπεριφορά. Στο τέλος, ο Μοχαίμπ Κουρμπαν συνελήφθη κιόλας, αλλά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν και αφέθηκε ελεύθερος, αλλά… νοσηλευόμενος. Εν μέσω όλων αυτών, χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να αναρρώσει και –όπως αναφέρει η Daily Mail- λόγω αυτού έχασε και τη δουλειά του.

Μετά από όλα αυτά, ο πολίτης κατέθεσε μήνυση κατά του αστυνομικού που του έριξε το περισσότερο ξύλο, ενώ μήνυσε και την Αστυνομία ζητώντας αποζημίωση, καθώς αυτή τη στιγμή δεν έχει εισόδημα και το όργανο της ευθύνεται για την απόλυση του. «Ήθελα να δω να αποδίδεται δικαιοσύνη. Θέλω να δω τον συγκεκριμένο αστυνομικό να περνά όσα πέρασα», τονίζει ο Κουρμπαν, εννοώντας την ταλαιπωρία που έζησε μετά από όλα αυτά. «Έχω δείξει πολύ υπομονή μέχρι τώρα. Παρόλα αυτά οι Αρχές δεν έχουν κάνει τίποτα στον αστυνομικό. Κυκλοφορεί ακόμα στους δρόμους σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αυτό δε μπορεί να το αγνοήσει κάποιος», πρόσθεσε.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.