Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Διευκρινιστικές Οδηγίες για τους υποψήφιους της Σχολής Ικάρων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αναφέρει το ΥΠΕΘΑ για την προκήρυξη του Διαγωνισμού.

Διευκρινιστικές οδηγίες εξέδωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας/Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ) για τους υποψήφιους/ες της Σχολής Ικάρων.
Αφορά στην προκήρυξη του διαγωνισμού Επιλογής σπουδαστών εισαγωγικών εξετάσεων των AΣΕΙ και ΑΣΣΥ για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 (ΕΔΥΕΘΑ 17/2014).

Συγκεκριμένα λοιπόν, στην ανακοίνωση το ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ αναφέρει τα εξής:

1. Για τους υποψήφιους/ες της Σχολής Ικάρων αναφορικά με την επάρκεια της Αγγλικής Γλώσσας σε επίπεδο Β2 διευκρινίζεται ότι:

α. Σε περίπτωση που έχουν συμμετάσχει επιτυχώς στις εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας και δεν τους έχει αποσταλεί το πτυχίο, γίνεται δεκτή βεβαίωση του αρμόδιου φορέα διεξαγωγής των εξετάσεων που να πιστοποιεί την επιτυχή συμμετοχή τους εξετάσεις. Ο εν λόγω τίτλος σπουδών κατατίθεται υποχρεωτικά κατά την ημερομηνία κατάταξής τους.

β. Θα γίνονται δεκτά πρωτότυπα πτυχία Αγγλικής Γλώσσας ή επικυρωμένα αντίγραφα αυτών από τα ινστιτούτα ή τους φορείς διεξαγωγής των εξετάσεων-χορηγήσεως τίτλων ή από δικηγόρο, μη μεταφρασμένα. Οι επιτυχόντες/ούσες κατά την κατάταξή τους θα πρέπει να καταθέσουν μεταφρασμένα τα πτυχία Αγγλικής Γλώσσας. Οι μη εισαγόμενοι/ες υποψήφιοι δύνανται να παραλάβουν τα παραπάνω πτυχία, μετά από αίτηση τους στη Σχολή που τα υπέβαλαν, όπως αναγράφεται στη σελίδα 10, παράγραφο 30 της εγκυκλίου.

γ. Ως προς τα έγγραφα που έχουν εκδοθεί από αλλοδαπές αρχές ισχύουν τα αναγραφόμενα στο άρθρο 1 του Ν.4250/2014 (ΦΕΚ Α΄ 74).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.