Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Στην ένατη θέση στον κόσμο η Εθνική

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τεράστια επιτυχία για την Εθνική Ελλάδος στο πινγκ πονγκ.

Με μια μεγάλη επιτυχία επιστρέφει από το Τόκιο η Εθνική ομάδα πινγκ πονγκ στους άνδρες, αφού κατάφερε να τερματίσει στην 9η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε με σκορ 3-1 από την Αυστρία, αποτέλεσμα μάλλον αναμενόμενο, αφού δεν κατάφερε να αγωνιστεί ο τραυματίας Παναγιώτης Γκιώνης, όμως αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την τεράστια επιτυχία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.


Στην ένατη θέση στον κόσμο η Εθνική

Ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο Καλλίνικος Κρεάνγκα, ο Κώστας Παπαγεωργίου, οι αναπληρωματικοί Κώστας Λαγαγιάννης, Τάσος Ρηνιώτης και ο προπονητής Κώστας Βατσακλής έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δίκαια έφτασαν όσο πιο ψηλά μπορούσαν.

Μιλώντας μετά το τέλος των αγώνων με την Αυστρία, ο Καλλίνικος Κρεάνγκα δήλωσε: «Από την κούραση και από τις ενοχλήσεις στον ώμο δεν μπορούσα να δώσω το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μου. Δεν είχα δυνάμεις και το χέρι μου ήταν αργό, ταλαιπωρημένο. Με βάση αυτό ήταν καλύτερο για μένα που έπαιξα στη θέση 2. Μπήκα δυνατά, πήρα με διαφορά το 1ο σετ από τον Γκάρντος, όμως μετά ανέβηκε πολύ εκείνος και δεν μπόρεσα να τον ακολουθήσω. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να βοηθήσω σήμερα, οπότε και με τον Γκιώνη στη σύνθεση θα ήταν πολύ δύσκολο. Άλλωστε η Αυστρία είναι συμπαγής ομάδα, συνολικά πολύ δυνατή», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνολική παρουσία της Εθνικής:

«Τα πήγαμε εξαιρετικά. Πραγματοποιήσαμε μία μεγάλη επιθυμία με την είσοδο στην πρώτη 12άδα και σημειώσαμε κι ένα ιδιαίτερο πραγματικά αποτέλεσμα κόντρα στην Ιαπωνία. Προσπαθούμε πάρα πολύ, δουλεύουμε κοπιαστικά και δικαίως πανηγυρίζουμε τους τελευταίους μήνες διαδοχικές διακρίσεις. Έχουμε μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, αλλά με την κατάλληλη δουλειά παραμένουμε πολύ ανταγωνιστικοί και δείτε ότι και ο Παπαγεωργίου τώρα κάνει φοβερά πράγματα και η τριάδα μας έχει γίνει ακόμα πιο ικανή».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.