Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Εβδομάδα εικαστικής και αστρονομικής τέχνης 5 με 11 Μαΐου 2014

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι Executive Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων ετοιμάζουν μεσογειακές συνταγές.

Το Ίδρυμα Θεοχαράκη, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και η εταιρεία Yoleni’s LTD, διοργανώνουν από κοινού την εβδομάδα 5-11 Μαΐου 2014, την 1η συνάντηση της Εικαστικής με τη Γαστρονομική τέχνη.

Οι Executive Chef της Λέσχης στο πλαίσιο του GReat Kouzina, ετοιμάζουν μεσογειακές συνταγές από επτά περιφέρειες/κουζίνες της Ελλάδας, με προϊόντα Ελλήνων παραγωγών από το www.yolenis.com, καθημερινά 13.00 μμ – 15.00 μμ στον χώρο του Café Merlin, στον πρώτο όροφο του Ιδρύματος.

Mία ξεχωριστή εβδομάδα γεύσεων με σκοπό την προώθηση της πραγματικής Ελληνικής κουζίνας, των Ελληνικών προϊόντων και μία ιδιαίτερη συνάντηση της Τέχνης με την Υψηλή καλλιτεχνική γαστρονομία με παρουσίαση εκθεμάτων από καραμέλα, ζάχαρη, βούτυρο, λαχανικά και σοκολάτα που θυμίζουν έργα τέχνης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, στο φωτεινό και ήσυχο χώρο του Café Merlin με θέα στον Εθνικό Κήπο, να απολαύσουν τα πιάτα που θα δημιουργούν και θα παρουσιάζουν ανά ημέρα οι Σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων για τη Γαστρονομική Εβδομάδα, με Ελληνικές Συνταγές και προϊόντα που χαρακτηρίζουν την κουζίνα ανά Περιφέρεια: Αιγαίου, Κρήτης, Επτανήσων, Πελοποννήσου, Μακεδονίας & Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.