Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ανοίγει η αυλαία του 5ου Φεστιβάλ Παιδείας - Πολιτισμού Θεσσαλονίκης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συμμετέχουν δεκάδες δημοτικά και νηπιαγωγεία.

Μουσικοχορευτικά και αθλητικά δρώμενα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του 5ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού. Η διοργάνωση ξεκινά το απόγευμα με τη συμμετοχή –και φέτος - δεκάδων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του δήμου Θεσσαλονίκης, με δραστηριότητες καλλιτεχνικές ή αθλητικές, τις οποίες προετοίμασαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Οι πρώτες εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν, σήμερα, από το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο του ΑΠΘ και από το 87ο Δημοτικό (στις 18.00) στον αύλειο χώρο του δημαρχιακού μεγάρου, όπου θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί, μοντέρνος χορός, μπαλέτο, μουσικά όργανα και αθλητικά δρώμενα, παρουσία του δήμαρχου Γιάννη Μπουτάρη και του αντιδημάρχου Παιδείας, Αντώνη Καρούμπη.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα (από την Τετάρτη 14 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 2 Ιουνίου), την ίδια ώρα, με άλλα σχολεία που θα παρουσιάσουν -μεταξύ άλλων- θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές δημιουργίες, μουσικές, χορευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις, αναβίωση εθίμων κ.ά. στο φουαγιέ του δημαρχείου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και στον αύλειο χώρο του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.