Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Πετάει για Αφρική

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεύτερη… εφηβεία περνάει τον τελευταίο χρόνο ο Μιχάλης Αρναούτης.

Στην Ελλάδα δεν έχει (ούτε για αστείο) αντίπαλο. Στην Ευρώπη λίγοι μπορούν να μοιραστούν το ρινγκ μαζί του. Η ποιότητα του Μιχάλη Αρναούτη είναι made in USA. Εκεί όπου διέγραψε μια σπουδαία πορεία την προηγούμενη δεκαετία.



Ακόμα πάντως καταφέρνει να βγάζει μια χαρά το ψωμί του από την επαγγελματική πυγμαχία. Με 2/2 και ισάριθμα ΚΟ στις δύο εμφανίσεις του στην Ελλάδα μέσω του «Battle» ήρθε πρόταση από τη Ν. Αφρική για τίτλο της ομοσπονδίας WBF (World Boxing Federation).

Ο Mighty Mike θα αντιμετωπίσει τον Zolani Marali (No20 στον κόσμο) σε αναμέτρηση 12 γύρων, στις 18 Μαΐου.

«Ενημερωθήκαμε τελευταία στιγμή, αλλά είμαι επαγγελματίας και πρέπει να πάρω την ευκαιρία! Ήθελα περισσότερο χρόνο προετοιμασίας για έναν τόσο καλό αντίπαλο και έναν παγκόσμιο τίτλο. Πάμε για τη νίκη μέσα στην έδρα του. Έχω εμπιστοσύνη στο προπονητικό μου τιμ, Kαπανταηδάκη - Λαβδάκη και χαίρομαι που ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μου έκλεισε τέτοιο παιχνίδι», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Δεν ήξερα αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ που μου ήρθε τέτοια πρόταση για τον Mike σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Ο Mike μπαίνει στο ρινγκ και η απόφαση ήταν καθαρά δική του! Το ταξίδι ξεκινά από τώρα για μας και σίγουρα θα ‘ναι μακρύς ο δρόμος. Πάμε να σηκώσουμε την ελληνική σημαία ψηλά μέσα στο East London», είπε από την μεριά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ανεβαίνει ο Μπερδέσης

Οι δύο σημαντικές νίκες που πέτυχε ο Τάσος Μπερδέσης τον έβαλαν στα παγκόσμια rankings της light heavyeight κατηγορίας. Με το νοκ-άουτ επί του Colakovic, ο Πατρινός πυγμάχος αναρριχήθηκε στο Νο 167 της κατάταξης και δεν αργεί η επόμενη πρόκληση από το εξωτερικό.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.