Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Αυτοκτόνησε 19χρονη που είχε γυρίσει πορνό στις ΗΠΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η οικογένεια της υποστηρίζει ότι το κορίτσι έπασχε από κατάθλιψη.

Τέλος στη ζωή της έβαλε η 19χρονη, Alyssa Funke, αφότου δέχτηκε καταιγισμό πειραγμάτων και σχολίων επειδή γύρισε ερασιτεχνικό βίντεο πορνό για την ιστοσελίδα CastingCouch-X.

Η Funke, που φοιτούσε στο University of Wisconsin River Falls, γύρισε το ερασιτεχνικό ροζ βίντεο όταν ήταν 18 ετών και αφού είχε αποφοιτήσει από το σχολείο.



Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και αμέσως ξεκίνησε να δέχεται μηνύματα και σχόλια, όπως «Wow your a thot» (που θα πει πόρνη) και «Nothing brings a school together like a porn star who graduated last year. I guess you could say news spreads fast here at Stillwater hahah» (τίποτα δεν ενώνει ένα σχολείο περισσότερο από μια πορνοστάρ...).

Αρχικά φαίνεται να μην πτοήθηκε από αυτά. Όμως, λίγο αργότερα αγόρασε ένα όπλο, πήγε στο σκάφος που διατηρούσε η οικογένεια και αυτοκτόνησε.

Η οικογένεια της υποστηρίζει ότι το κορίτσι έπασχε από κατάθλιψη. Η αστυνομία έχει ανακοινώσει επίσημα πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τις επιθέσεις cyberbullying με την αυτοκτονία, όμως η οικογένεια έχει άλλη γνώμη.

Το σχολείο της αποποιήθηκε κάθε ευθύνη λέγοντας πως δεν υπήρξε καμία καταγγελία για κάποιον μαθητή του και πως η κοπέλα δεν ήταν πλέον μαθήτρια του.

Αν και μάλλον δεν θα μαθευτεί ποτέ η πραγματική αιτία που οδήγησε τη 19χρονη στην αυτοχειρία, λυπηρό είναι και ένα ακόμη γεγονός: η οικογένεια προσπάθησε, με αφορμή το θάνατο της κόρης τους, να κάνει μια καμπάνια για τα θύματα του cyberbullying, η οποία δεν συγκέντρωσε παρά 165 δολάρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.