Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Παιδική πορνογραφία: Ο 29χρονος που κρυβόταν πίσω από ψεύτικους λογαριασμούς στο facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ , μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες, καθώς και τους λογαριασμούς στο facebook, 29χρονου, που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων.

Πρόκειται για τον ΤΣΟΥΚΑΛΗ Δημήτριο του Χρήστου και της Αμαλίας, που γεννήθηκε στις 11.01.1985 στο Βόλο Μαγνησίας.



Οι λογαριασμοί «προφίλ», που προέκυψε ότι έχει δημιουργήσει στο facebook έχουν τα ψευδώνυμα: «Δημήτρης Καραμπίκος», «nikos legalize», «Μάριος Κασιοπίτας», «JACK MADBOY».

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων από δράστη, που έδρασε κατά συνήθεια με την ειδικότερη μορφή της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας δια συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, κατ’ εξακολούθηση, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2013 έως και τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 24210–76957 ή 24210-76959 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.