Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Το κόσμημα που σε γλιτώνει από βαρετό ραντεβού ή επικίνδυνη κατάσταση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καλεί το τηλέφωνό σου ή ειδοποιεί τους φίλους σου.

Οι περισσότεροι έχουν βρεθεί σε ένα ραντεβού που δεν πάει και τόσο καλά και ελπίζουν το τηλέφωνό τους να χτυπήσει, να υποκριθούν πως προέκυψε κάποια ανάγκη και να καταφέρουν να γλιτώσουν.

Αυτή ακριβώς την υπηρεσία- και με κάποια «bonus»- παρέχει το κόσμημα «Guardian Angel» που όταν πατηθεί καλεί το κινητό της γυναίκας που το φορά ώστε εκείνη να πει ξαφνιασμένη «Πω πω, έγινε τέτοιο πράγμα; Έρχομαι!» και να αποφύγει τη δυσάρεστη συντροφιά.

Το «Guardian Angel» παρέχει την τέλεια διαφυγή για τις γυναίκες είτε από μια βαρετή συνάντηση είτε όμως και από μια επικίνδυνη κατάσταση. Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι δυνατό να ειδοποιήσει κάποιον αριθμό έκτακτης ανάγκης στέλνοντας μήνυμα SOS, παρέχοντας μάλιστα και συντεταγμένες και χάρτη της Google για το σημείο στο οποίο βρισκόταν η γυναίκα όταν πάτησε το κουμπί.

Το «Guardian Angel» μπορεί να φορεθεί στο λαιμό ή στο χέρι και επιχειρεί να συνδυάσει το στιλ και την τεχνολογία, όπως σημειώνει η Daily Mail. Είναι προϊόν της εταιρείας JWT Singapore σε συνεργασία με την οργάνωση Association of Women for Action and Research (AWARE).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.