Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Βίασε και σκότωσε φοιτήτρια ενώ ο φίλος της παρακολουθούσε μέσω Skype!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ισόβια στον 32χρονο δράστη.

Ένοχος κρίθηκε ο 32χρονος Καναδός Brian Dickson για τον βιασμό και το φόνο της 23χρονης Κινέζας Qian Liu, φοιτήτριας στο York University τον Απρίλιο του 2011, ενώ τρομοκρατημένος και ανήμπορος να αντιδράσει ο φίλος της παρακολουθούσε μέσω Skype!

O 32χρονος καταδικάστηκε για φόνο πρώτου βαθμού και δεν έδειξε κανένα συναίσθημα όταν άκουσε την ποινή των ισοβίων.

Η πατέρας της Liu ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης, η οποία έβαλε ένα τέλος στον πόνο της οικογένειας από την ημέρα του βίαιου θανάτου της 23χρονης έως και σήμερα.

Η Liu βρέθηκε νεκρή όταν ο πρώην σύντροφός της κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές κι ενώ είχε δει με τα μάτια τους τις τελευταίες στιγμές της αγαπημένης του.

Ο δικηγόρος του Dickson υποστήριξε πως ο πελάτης του έχει μετανιώσει για την πράξη του και πως επρόκειτο για μια πολύ τραγική υπόθεση.



Η 23χρονη είχε μετακομίσει στον Καναδά για να σπουδάσει αγγλικά ενώ ο Dickson ζούσε σε ένα διαμέρισμα στο ίδιο σπίτι με τη Liu, έξω από το campus του York University.

Η κατάθεση του συντρόφου της Liu, Xian Chao Meng, είχε σοκάρει τους παριστάμενους στη δικαστική αίθουσα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Περιέγραψε πώς ο Dickson εισέβαλε στο διαμέρισμα της φίλης του ενώ εκείνη μιλούσε στο Skype μαζί του και πώς άκουσε δύο χτυπήματα και μετά σιωπή.

Αμέσως μετά ο Dickson εμφανίστηκε στην οθόνη γυμνός από τη μέση και κάτω και έσβησε τον υπολογιστή.

Η σορός της Liu βρέθηκε γεμάτη αίμα και σημάδια σεξουαλικής πράξης στις 16 Απριλίου του 2011.



«Μου είπε πως κάποιος χτυπά την πόρτα και πως θα πήγαινε να δει», κατέθεσε. Είδε έναν άνδρα να στέκεται στην πόρτα, αναγνώρισε πως δεν ήταν Κινέζος. Έπειτα από έναν σύντομο διάλογο ο άνδρας «εισέβαλε στο διαμέρισμα, η Liu έσπρωχνε την πόρτα για να μην μπορέσει να μπει αλλά δεν τα κατάφερε. Εκείνος προσπαθούσε να την αγκαλιάσει, εκείνη τον έσπρωχνε», περιέγραψε. «Του φώναζε όχι, και στα αγγλικά, αλλά δεν άκουγε, γινόταν πάλη. Άκουσα κάποια στιγμή χτυπήματα και μετά σιωπή».

Στη συνέχεια ο Meng άκουσε τον άνδρα να ανασαίνει βαριά, το φως στο δωμάτιο της Liu έσβησε. Ύστερα ο άνδρας εμφανίστηκε γυμνός μπροστά στον υπολογιστή και τον έκλεισε.

Πιθανότερο αίτιο θανάτου για την άτυχη φοιτήτρια ήταν ο θάνατος από ασφυξία, καθώς φαίνεται πως ο 32χρονις άσκησε μεγάλη πίεση στο λαιμό της. Το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σώμα της Liu φάνηκε πως ήταν δικό του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.