Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Πληρώθηκαν τον ΦΠΑ αγρότες της Αμαλιάδας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Περίμεναν τουλάχιστον εννέα μήνες.

Μετά από αναμονή τουλάχιστον εννέα μηνών, η ΔΟΥ Αμαλιάδας έκανε «δώρο Πάσχα» στους αγρότες, καθώς κατατέθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι τα χρήματα της επιστροφής ΦΠΑ για τα τιμολόγια του έτους 2012.

Πρόκειται για τις περιπτώσεις εκείνες, για τις οποίες απαιτήθηκε επανέλεγχος και πιο συγκεκριμένα αφορά 76 παραγωγούς-μέλη της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας, ενώ υπολείπονται άλλα δέκα άτομα, για τα οποία προέκυψαν ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα και τα χρήματά τους θα καταβληθούν την επόμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας, ο Χρήστος Βαλιανάτος ανέφερε: «Επαινούμε την προϊσταμένη της ΔΟΥ Αμαλιάδας και το αρμόδιο τμήμα επιστροφής ΦΠΑ, καθώς παρά το γεγονός ότι η ΔΟΥ είναι αποδυναμωμένη από προσωπικό, καταφέραμε πρώτοι σαν Ομάδα Παραγωγών, να πάρουμε τα χρήματα της επιστροφής ΦΠΑ, μετά από αναμονή και διαβουλεύσεις εννέα μηνών».

Το συνολικό ποσό που κατατέθηκε χθες στην Ομάδα ανέρχεται σε 260.000 ευρώ και μέχρι αργά σήμερα το μεσημέρι θα έχουν πιστωθεί οι λογαριασμοί των δικαιούχων παραγωγών, ενώ σε ότι αφορά τα δέκα άτομα που είναι σε εκκρεμότητα, θα πιστωθούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.


Πηγή: http://www.patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.