Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Επεισόδια στο Ολυμπιακό Πάρκο του Ρίο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απεργοί εργάτες συγκρούστηκαν με το προσωπικό ασφαλείας.

Βίαιες συγκρούσεις σημειώθηκαν τη Δευτέρα μεταξύ απεργών εργατών και προσωπικού ασφαλείας στο Ολυμπιακό Πάρκο του Ρίο ντε Τζανέιρο, τον χώρο που αναμένεται να φιλοξενήσει τις περισσότερες εκδηλώσεις των Αγώνων του 2016.

Καταγγελίες κάνουν λόγο ακόμη και για πυροβολισμούς στη διάρκεια των συμπλοκών, ωστόσο δεν υπάρχει καμία αναφορά για τραυματισμούς.

Η απεργία, στην οποία συμμετέχουν περισσότερο από 2.000 εργαζόμενοι, ξεκίνησε την προηγούμενη Πέμπτη και παραμένει ακόμη άγνωστο πότε θα αρχίσουν ξανά οι εργασίες. Η διένεξη αφορά στα συνδικάτα που θα αντιπροσωπεύουν τους εργαζόμενους καθώς και στα επιδόματα και στις συνθήκες εργασίας.

Η απεργία αναμένεται να προκαλέσει παρέμβαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, το εκτελεστικό συμβούλιο της οποίας συνεδριάζει αυτή την εβδομάδα.

«Ανησυχούμε για το γεγονός ότι χάνουμε χρόνο. Υπάρχει πολύ χαμένο έδαφος που πρέπει να καλύψουμε και θα πρέπει να κινηθούμε πιο γρήγορα προκειμένου να καλύψουμε όποιον χρόνο έχουμε χάσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.