Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Εικοσιεξάχρονη δασκάλα έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή.

Σε ποινή δέκα μηνών φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε μια 26χρονη εκπαιδευτικός στη Βρετανία, η οποία είχε σεξουαλικές επαφές με 16χρονο μαθητή της. Μάλιστα η δασκάλα και ο μαθητής της έκαναν σεξ σε ξενοδοχείο που είχε πληρώσει το σχολείο τους, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού Σαββατοκύριακου.

Η Kelly Burgess αντάλλαξε μέσα σε επτά μήνες περισσότερα από 12.000 μηνύματα μέσω κινητού με τον μαθητή της, μεταξύ αυτών ήταν και γυμνές φωτογραφίες.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε όταν ο 16χρονος επισκέφθηκε κλινική σεξουαλικής υγείας και εκεί του ξέφυγε ποια ήταν η ερωμένη του.

Η Burgess άκουσε, μέσα σε λυγμούς, την ποινή της ενώ είχε νωρίτερα παραδεχθεί τέσσερις κατηγορίες.

«Δεν είναι κούγκαρ, τίποτα τέτοιο», δήλωσε σύμφωνα με τη Daily Mail ο δικηγόρος της. «Είναι απλά μια νεαρή γυναίκα λίγο ανώριμη και λίγο μπερδεμένη που ερωτεύτηκε τον λάθος νεαρό».

Η μεγαλύτερη τιμωρία της είναι που χάνει τη δυνατότητα διδασκαλίας, τόνισε ο δικαστής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο, το ζευγάρι γνωρίστηκε το Δεκέμβριο του 2012 και έγινε ζευγάρι τον Ιανουάριο του 2013, λίγο πριν το προαναφερόμενο εκπαιδευτικό Σαββατοκύριακο στο Warwickshire, ενώ έκαναν μαζί και κάμπινγκ στο Ντέβον τον Ιούλιο.

Ο μαθητής έστελνε στη Burgess γυμνές φωτογραφίες του και αντάλλασσε μαζί της χιλιάδες μηνύματα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.