Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Από τη Μεγάλη Δευτέρα η λειτουργία του πάρκινγκ στο σταθμό του Μετρό Αγ. Μαρίνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα είναι χωρητικότητας 383 θέσεων συμπεριλαμβανομένων και θέσεων ΑμεΑ.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα, 14 Απριλίου, ξεκινά η λειτουργία του σταθμού στάθμευσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στο σταθμό «Αγία Μαρίνα» (Χαϊδάρι) της γραμμής 3 του μετρό, χωρητικότητας 383 θέσεων, συμπεριλαμβανομένων και θέσεων στάθμευσης για ΑμεΑ.

Σύμφωνα, με την Εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ), η στάθμευση για τους επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς θα είναι δωρεάν, με στόχο την προσέλκυση νέων επιβατών, αλλά και την επιβράβευση των πελατών της, υιοθετώντας διεθνείς πρακτικές.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες θα δικαιούνται δωρεάν ημερήσιας στάθμευσης, με την επίδειξη επικυρωμένου εισιτηρίου, που είναι σε ισχύ την ημέρα στάθμευσης, καθώς και με την επίδειξη μηνιαίας ή ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών. Οι κάτοχοι καρτών σε ισχύ, θα δικαιούνται και δωρεάν μηνιαία στάθμευση.

Ταυτόχρονα, για τους μη χρήστες των μέσων μαζικής μεταφοράς, οι τιμές στάθμευσης θα είναι χαμηλές, σε μια προσπάθεια να βοηθηθεί η τοπική κοινωνία στις δεδομένες δυσμενείς οικονομικές συνθήκες.

Ο σταθμός στάθμευσης θα λειτουργεί από Δευτέρα- έως Πέμπτη από 5:15 έως 1:00 (της επόμενης), την Παρασκευή και το Σάββατο από 5:15 έως 03:00 (της επόμενης), ενώ τις Κυριακές και τις αργίες θα παραμένει κλειστός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.