Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Γραμματόσημο για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα παρουσιαστεί το Σάββατο στην πλατεία Αριστοτέλους.

Τίθεται σε κυκλοφορία από τα ΕΛΤΑ το ειδικό γραμματόσημο για το θεσμό της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014 , της Θεσσαλονίκης, αξίας 0.90 ευρώ, που θα παρουσιαστεί το Σάββατο 12 Απριλίου στην πλατεία Αριστοτέλους.

Με την ευκαιρία της παρουσίασης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις. Στο χώρο της πλατείας θα υπάρχουν «τροχο-ταχυδρομείο» και γραμματοκιβώτιο, καθώς επίσης και ταχυδρόμοι, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να φωτογραφηθούν, προκειμένου να δημιουργήσουν επί τόπου το προσωπικό τους γραμματόσημο και να το ταχυδρομήσουν σε όλο τον κόσμο. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.



Στη διάρκειά της, θα διατεθούν δωρεάν 5.000 κάρτες με όλες τις θεματικές της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014, ενώ θα υπάρχουν άλλα τέσσερα ειδικά συλλεκτικά φιλοτελικά προϊόντα: ειδικό συλλεκτικό τετράδιο με ένθετο αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη, ειδικό αριθμημένο φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου σε πολυτελή συσκευασία, σετ 10 καρτών της Θεσσαλονίκης με αυτοκόλλητα γραμματόσημα και βελούδινη κασετίνα με επάργυρο γραμματόσημο της ΕΠΝ2014.



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το «παρών» στην παρουσίαση θα δώσει -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Κωστής Μελαχροινός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.