Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Δωρεάν εξετάσεις για θρομβοεμβολική νόσο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στις 5 Απριλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τη θρομβοεμβολική νόσο θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένοι γιατροί στις φλεβικές και αγγειακές παθήσεις το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 από τις 09:30 μέχρις τις 13:30 στο ξενοδοχείο «Galaxy Hotel Iraklio».

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται με την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του δήμου Ηρακλείου και του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, στα πλαίσια του Συμποσίου της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας σε συνεργασία με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος,. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 36 45 629, 09:30 έως 17:30, εκτός Σαββατοκύριακου ή να στείλουν δήλωση συμμετοχής που θα βρουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας www.angiology.gr στο fax: 210 3644 441 ή στο email: info@apr.com.gr

Η θρομβοεμβολική νόσος είναι η εν βάθει φλεβική θρόμβωση και πνευμονική εμβολή, των οποίων η θεραπευτική αντιμετώπιση είναι κοινή. Είναι δε, μία σιωπηλή ασθένεια που συχνά διαφεύγει της διάγνωσης και μπορεί να οδηγήσει σε αιφνίδιο θάνατο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.