Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ο Αλέξης Γεωργούλης τρέχει για καλό σκοπό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καλεί όλους τους πολίτες να λάβουν μέρος στο Run Greece στη Λάρισα.

Στο κάλεσμα του ΣΕΓΑΣ ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο δημοφιλής ηθοποιός, θα λάβει μέρος στους αγώνες δρόμου 5, 10χλμ. και παιδιών, που θα πραγματοποιηθούν στη γενέτειρα του, την Λάρισα, και θα τρέξει για καλό σκοπό.

Ο Αλέξης Γεωργούλης τρέχει για καλό σκοπό

Με τη συμμετοχή του στο RUN Greece Λάρισα την Κυριακή 30 Μαρτίου, ο γνωστός ηθοποιός καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας, να λάβουν μέρος σε αυτή τη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού και να ξεπεράσουν τις περυσινές 2.000 συμμετοχές.

Η κοινωνική διάσταση του αγώνα, για τη στήριξη του έργου της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας της Παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, κινητοποίησε ακόμα περισσότερο τον ταλαντούχο ηθοποιό να βρίσκεται στη γραμμή εκκίνησης των 5χλμ. ενώ για τη συμμετοχή του, η χορηγός εταιρεία, θα προσφέρει στην Μονάδα 1.000 ευρώ.
Σε αυτή την πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης ωστόσο, συμμετέχουν όλοι. Εκ μέρους κάθε δρομέα των 5χλμ.,ή 10χλμ. που θα περνά κάτω από την Αψίδα Αγάπης, λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό, στην πλατεία Γεωργίου Α, η χορηγός εταιρεία θα προσφέρει 3 ευρώ στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.


Πηγή: http://www.larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.