Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Το Taxibeat έχει τρελάνει κόσμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με σταθερά και σίγουρα βήματα επεκτείνεται σε περισσότερες πόλεις του κόσμου η πρωτοποριακή ελληνική εφαρμογή Taxibeat η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να εντοπίσουν, με το κινητό ή από τον υπολογιστή, τα κοντινότερα σε αυτούς ταξί και να καλέσουν αυτό που επιθυμούν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Έθνος».

Μετά το Βουκουρέστι, το Παρίσι, το Όσλο, το Σάο Πάολο, το Ρίο ντε Τζανέιρο και το Μέξικο Σίτι, το Taxibeat θα λειτουργήσει τους επόμενους μήνες στην Κωνσταντινούπολη και τη Λίμα του Περού.

Εκτός των άλλων, το Taxibeat υποχρεώνει τους οδηγούς να αναβαθμίσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες, για να βελτιώσουν τη βαθμολογία τους και να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί. «Η δυνατότητα που έχει ο χρήστης να βαθμολογεί τον οδηγό υποχρεώνει τον τελευταίο να προσπαθήσει περισσότερο. Υπάρχουν οδηγοί που προσφέρουν εμφιαλωμένο νερό, άλλοι που έχουν περιοδικά, για να τα ξεφυλλίζει ο πελάτης κατά τη διάρκεια της διαδρομής και άλλοι που προσφέρουν δωρεάν wifi. Θέλουν να καινοτομήσουν και φυσικά να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες», λέει ο διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης της εταιρείας, Σπύρος Ντόβας.

Πρόκειται για ένα πραγματικό success story για τον εμπνευστή του Taxibeat, Νίκο Δρανδάκη, ο οποίος, μαζί με τους συνεργάτες, αποφάσισε να φτιάξει την εταιρεία πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν βρέθηκε σε μία απομακρυσμένη περιοχή από όπου δεν μπορούσε να πάρει ταξί.

Η επιτυχία του Taxibeat έχει προκαλέσει την ίδρυση και άλλων παρόμοιων εφαρμογών, η οποία έχει δημιουργήσει την ανάγκη για εξέλιξη και αναβάθμιση των υπηρεσιών της εταιρείας.

Για παράδειγμα, το τελευταίο διάστημα, το Taxibeat δίνει τη δυνατότητα για μεταφορά δεμάτων με ταξί. «Λέγεται ότι αν είσαι σε μια αγορά χωρίς ανταγωνιστές είσαι σε λάθος αγορά. Από την αρχή φροντίζουμε να προσφέρουμε υψηλές παρεχόμενες υπηρεσίες και θα συνεχίσουμε», καταλήγει ο κ. Ντόβας.


Το Taxibeat έχει τρελάνει κόσμο


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.