Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Εμφανίστηκαν καρχαρίες σε δύο παραλίες της Αυστραλίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πανικός σε χιλιάδες λουόμενους.

Πανικός επικράτησε σε δύο δημοφιλείς παραλίες της Βικτώριας, δυτικά της Μελβούρνης, στην Αυστραλία, όπου έκαναν την εμφάνισή τους καρχαρίες.

Ο πρώτος εντοπίστηκε στην παραλία του Λορν από ελικόπτερο, 200 μέτρα από την ακτή, σήμανε αμέσως συναγερμός και έντρομοι χιλιάδες λουόμενοι βγήκαν από τη θάλασσα.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά, εδώ και 20 χρόνια, που δόθηκε εντολή σε λουόμενους στο Λορν να βγουν από τη θάλασσα.

Λίγο αργότερα, το περιστατικό επαναλήφθηκε στην παραλία του ΄Ενγκλεσι, όπου εντοπίστηκε άλλος καρχαρίας και όπου επίσης οι λουόμενοι βγήκαν έντρομοι από το νερό.

Αυτές τις μέρες οι πολιτείες της Νότιας Αυστραλίας και της Βικτώριας πλήττονται από νέο κύμα καύσωνα και σήμερα Κυριακή, με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει πάνω από τους 40 βαθμούς σε πολλές περιοχές, εκατοντάδες χιλιάδες έτρεξαν στις παραλίες για λίγη δροσιά, αλλά σε κάποιους η εμπειρία ήταν τραυματική, εξαιτίας της εμφάνισης καρχαριών, που στις συγκεκριμένες περιοχές, είχε να συμβεί δεκαετίες.

Σημειώνεται ότι χθες χιλιάδες Αυστραλοί απ΄άκρου σε άκρο της χώρας διαδήλωσαν κατά της απόφασης της κυβέρνησης της Δυτικής Αυστραλίας να θανατώνει τους καρχαρίες.

Πάντως, παρά τα μέτρα, που έχουν ληφθεί στη συγκεκριμένη πολιτεία, ένας καρχαρίας τεσσάρων μέτρων «ξέφυγε» και εμφανίστηκε στην παραλία Κότεσλοου, σκορπώντας τον πανικό σε λουόμενους.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.