Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ενίσχυση για την Κεφαλλονιά στην Λεωφόρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο περιθώριο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο θα κορυφωθεί η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των σεισμών στην Κεφαλλονία.



Την προσπάθεια που ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, η Θύρα 13 και το ΠΑΝ.ΚΙ.

Οι πράσινοι ελπίζουν να συγκεντρώσουν πολλά χρήσιμα πράγματα για τους σεισμόπληκτους σήμερα το απόγευμα που θα είναι μαζική η προσέλευση του κόσμου στην Λεωφόρο λόγω του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Από αύριο θα ξεκινήσει η διαδικασία ώστε να πάρουν όλα τα πράγματα τον δρόμο για την Κεφαλλονιά.
Αναλυτικά ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, το Παναθηναϊκό Κίνημα και η Θύρα 13 στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζομένων κατοίκων της Κεφαλονιάς. Ως ελάχιστη έμπρακτη συμπαράσταση καλεί όλο τον κόσμο να συμμετάσχει ενεργά στην Παναθηναϊκή πρωτοβουλία για συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και νερού.
Είναι μια πρωτοβουλία που θα ενισχύσει τη δεδομένη στιγμή τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη και γίνεται στα πλαίσια της ιδέας του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.
Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, καλούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, τους προπονητές και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, να μαζέψουν κάποια από τα ακόλουθα είδη:

• Μακαρόνια
• Ρύζι
• Όσπρια
• Τρόφιμα σε κονσέρβες
• Γάλα μακράς διαρκείας
• Ζάχαρη
• Φρυγανιές
• Λάδι
• Χαρτικά και ΝΕΡΟ.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει την κοινωνική της ευαισθησία και είμαστε βέβαιοι ότι για ακόμα μια φορά θα αγκαλιάσει αυτήν την πρωτοβουλία και θα σταθεί δίπλα στου συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Σημεία συγκέντρωσης:

- Γραφεία Παναθηναϊκού Α.Ο (Κόνιαρη 45, 3ος, 2106444401/2)
- Γραφεία Παναθηναϊκού Κινήματος (Κόνιαρη 45, 6ο, 210 6400333)
- Κεντρικός Σύνδεσμος Θ.13 (Λ. Αλεξάνδρας 115, 210 6436757) & στους κατά τόπους συνδέσμους
- Στα γραφεία του κολυμβητικού τμήματος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (2106826659)
Στην αναμέτρηση της Κυριακής (9/2):
- Γήπεδο Απ. Νικολαΐδης στις θύρες 7 και 13 (16:30- 19:30) στον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.