Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Γούντι Άλεν: Αλήθειες και ψέματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο βίος και η πολιτεία του διάσημου ηθοποιού και σκηνοθέτη βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς τύπου ενώ το κοινό του έχει χωριστεί σε κατήγορους και προστάτες.

Το σκάνδαλο τον ακολουθεί από το 1992 όταν για πρώτη φορά η Ντίλαν, η κόρη του ομολόγησε στην Μία Φάροου ότι ο πατέρας της την είχε κακοποιήσει και πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις όταν το 1997 ο ηθοποιός παντρεύτηκε την υιοθετημένη κόρη της γυναίκας του Σουν Γι Πρέβιν, πριν εκείνη κλείσει τα 20 έτη.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Γούντι Άλεν είχε παραδεχτεί στο περιοδικό People πριν από 38 χρόνια ότι η φαντασίωσή του ήταν να βρίσκεται σε ένα δωμάτιο με δεκαπέντε 12χρονες. Η συνέντευξη στο People δόθηκε όταν ο σκηνοθέτης ήταν 41 ετών και με πλούσια δράση στο ενεργητικό του.



Η πρώτη σύζυγός του ήταν μόλις 16 ετών, ενώ η τελευταία του ήταν 20 –δηλαδή ανήλικη για τη νομοθεσία των ΗΠΑ- όταν την παντρεύτηκε.

Η κρυφή σχέση

Αυτή η σχέση δεν «ομολογήθηκε» ποτέ από τον Γούντι Άλεν, ωστόσο όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ξεκίνησε το 1976 όταν η Στέισι Νέλκιν ήταν μόλις 17 ετών και ο ηθοποιός διένυε την πέμπτη δεκαετία της ζωής του. Η ταινία Manhattan όπως έγραψαν οι «Los Angeles Times» βασίστηκε σε αυτή την ερωτική σχέση. Η Νέλκιν έχει παραδεχτεί ότι οι δυο τους είχαν σχέση.

Η υιοθετημένη κόρη



Το 1991 αποκαλύφθηκε ότι ο Γούντι Άλεν είχε συνάψει σχέση με την υιοθετημένη κόρη της τότε συντρόφου του Μία Φάροου. Η Σουν Γι Πρέβιν δεν ήταν ακόμα 20 ετών ενώ εκείνος ήταν 56! Η σχέση αυτή είχε προκαλέσει φυσικά σάλο κι οδήγησε και στο «διάσημο» πλέον δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η Ντίλαν

Οι ερωτικές προτιμήσεις του Γούντι Άλεν έγιναν το κεντρικό θέμα συζήτησης όταν η κόρη του Ντίλαν όταν η ίδια ανάρτησε στο blog των New York Times ποια είναι η απάντηση στην ερώτηση «ποια είναι η αγαπημένη σας ταινία του Γούντι Άλεν». Τότε περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πως και πότε την κακοποίησε στη σοφίτα του σπιτιού τους όταν εκείνη ήταν 7 ετών.

Ο υποστηρικτής

Πριν λίγες ημέρες ο γιος του Γούντι Άλεν Moses έσπευσε να υπερασπιστεί τον πατέρα του λέγοντας ότι η μητέρα τους Μία Φάρου είχε γεμίσει το μυαλό τους με μίσος για τον Γούντι Άλεν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.