Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Η πιο hi-tech… οδοντόβουρτσα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα «έξυπνα» gadgets, κάθε είδους, έχουν την τιμητική τους στη CES 2014 και η αλήθεια είναι ότι μερικά από αυτά κερδίζουν το ενδιαφέρον μας λιγάκι περισσότερο από κάποια άλλα.

Είναι hi-tech, είναι και χρηστικά, γι' αυτό και ρίχνουμε το βλέμμα μας σ' αυτά. Ιδού, λοιπόν, η πιο προηγμένη τεχνολογικά οδοντόβουρτσα στον κόσμο. Και το όνομα αυτής, Kolibree.

Σύμφωνα με το techgear.gr, κατεβάζοντας τη συνοδευτική εφαρμογή στο smartphone σας και συνδέοντάς το μέσω Bluetooth με την πιο hi-tech οδοντόβουρτσα που είχατε ποτέ, κάθε βούρτσισμά σας με την Kolibree καταγράφεται.

Όλα τα δεδομένα συγχρονίζονται στο smartphone σας μέσω της εφαρμογής, έτσι άμεσα μπορείτε να γνωρίζετε αν το βούρτσισμά σας ήταν αποτελεσματικό για τα δόντια και τα ούλα σας.

Αξιοσημείωτο είναι πως, η εφαρμογή μπορεί να «συνδεθεί» με πολλές διαφορετικές οδοντόβουρτσες Kolibree, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα δεδομένα ολόκληρης της οικογένειας.


ΒΙΝΤΕΟ-Η πιο hi-tech… οδοντόβουρτσα

Επιπλέον, σας ανταμείβει για τη σωστή περιποίηση των δοντιών σας με badges, αποτελώντας ένα ευχάριστο "παιχνίδι" για παιδιά και ενήλικες, που όμως θα κάνει καλό στη στοματική σας υγιεινή.

Η οδοντόβουτσα Kolibree θα κυκλοφορήσει σε τιμή που υπολογίζεται ότι θα κυμαίνεται από τα 75 έως τα 150 περίπου ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο, χωρίς ακόμη να έχουν κυκλοφορήσει οι λεπτομέρειες κάθε έκδοσής της.

Επιπλέον, χάρη στο διαθέσιμο API, third-party developers θα μπορούν να δημιουργούν νέες εφαρμογές γι' αυτή, κάνοντάς την ακόμη πιο hi-tech απ' όσο θα μπορούσατε να φανταστείτε.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.