Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Σε φυσιολογικά επίπεδα οι τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εξαίρεση αποτελεί το δυτικό τμήμα της πόλης.

Σε «φυσιολογικά» επίπεδα κυμαίνονται οι τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων ΡΜ10 στη Θεσσαλονίκη, με εξαίρεση το δυτικό τμήμα της πόλης, καθώς, σύμφωνα με τις πρωινές (στις 7 το πρωί) μετρήσεις στο σταθμό της Λαγκαδά, τα αιωρούμενα σωματίδια άγγιξαν τα 102 μg/ ανά κυβικό μέτρο.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, βάσει των πρωινών ωριαίων μετρήσεων των σταθμών του δημοτικού δικτύου ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης, στον σταθμό του Επταπυργίου οι τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων ΡΜ10 ήταν 40 μg/ανά κυβικό μέτρο, 54 στην Εγνατία, 29 στη Μαρτίου, 57 στην Τούμπα και 72 στο δημαρχείο.

Χθες, η μέση ημερήσια τιμή ήταν 130 μg/ανά κυβικό μέτρο στην Λαγκαδά, 66 στην Εγνατία, 66 στο Δημαρχείο, 61 στην Τούμπα και 71 στο Επταπύργιο.

Το πρωί της Τρίτης, στον σταθμό της Λαγκαδά και της Επταπυργίου καταγράφηκαν υψηλές ωριαίες τιμές αιωρούμενων σωματιδίων 147 mg/ανά κυβικό μέτρο και 109 μg/ανά κυβικό μέτρο, αντίστοιχα. Στους σταθμού της Εγνατίας, της Τούμπας και του Επταπυργίου, οι τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων κυμάνθηκαν στα 74-79 μg.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.