Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

«Ερυθρόλευκη Αγκαλιά Αγάπης» από τον Ολυμπιακό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τις φιλανθρωπικές δράσεις που θα λάβουν χώρα το αμέσως επόμενο διάστημα παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η πειραϊκή ΠΑΕ θα ανοίξει για το διάστημα των εορταστικών ημερών την «Ερυθρόλευκη Αγκαλιά Αγάπης».

Ο διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός παραμένει πάντοτε ενωμένος και «σε αυτή την προσπάθεια όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι ένα». Η γενική διευθύντρια, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, εκπροσωπώντας τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό τόνισε πως και ο ΟΣΦΠ θα σταθεί δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Η κυρία Τσιλιγκίρη επισήμανε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία κατά την οποία θα ανοίξει η Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας, προκειμένου να συγκεντρωθούν εκεί αγαθά για το Παιδικό Σπίτι Πειραιά καθώς και το ΠΙΚΠΑ Βούλας. Μάλιστα, ανέφερε πως η UNICEF, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας, με χαρά αποδέχτηκε να στηρίξει και από την πλευρά της το Παιδικό Σπίτι Πειραιά.



Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της «Ερυθρόλευκης Αγκαλιάς Αγάπης» στηρίζει έμπρακτα:

• Το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ» στο οποίο είναι αφιερωμένος και ο «2ος Ετήσιος Αγώνας Αγάπης» μεταξύ των Βετεράνων, της ζωντανής ιστορίας του Ολυμπιακού και των ανθρώπων που καταγράφουν καθημερινά την ιστορία της ομάδας, τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού.
• Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας που προσφέρει αγάπη και θαλπωρή σε δεκάδες παιδία και έχει ανάγκη την υποστήριξη όλων μας
• Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας – Ορίζοντες που καθημερινά υποστηρίζει 65 ΑΜΕΑ.
• Το 1ο Ειδικό Σχολείο Δραπετσώνας.
• Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου.
• Την Παιγνιοθήκη του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας που απασχολεί δημιουργικά 40 ΑΜΕΑ.
• Το ακριτικό Δημοτικό Σχολείο Τυχερού Έβρου.

Ταυτόχρονα, επτά Σχολές του Ολυμπιακού θα ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται στις περιοχές τους. Συγκεκριμένα:
1. Η Σχολή Ελαιώνα την παιδόπολη «Μητέρα»
2. Η Σχολή Σεπολίων το κέντρο προστασίας βρεφών «Μητέρα», στο Ίλιο
3. Η Σχολή Βάρης το «Χαμόγελο του Παιδιού»
4. Η Σχολή Θεσσαλονίκης το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με ειδικές ανάγκες «Αγκαλιάζω»
5. Η Σχολή Ηρακλείου Κρήτης τον δημοτικό οργανισμό κοινωνικής αλληλεγγύης προστασίας Παιδείας Μαλεβίζιου
6. Η Σχολή Κύπρου (Λευκωσίας) τον Παγκύπριο Αντιλευχαιμικό Σύνδεσμο «Ζωή»
7. Η Σχολή στο Σικάγο την παιδιατρική κλινική «ADVOCAT LUTHERAN GENERAL CHILDREN’S HOSPITAL».

Ακόμη, θα υπάρξουν δύο δράσεις. Η πρώτη από τους παίκτες του Ολυμπιακού, που αποφάσισαν να διαθέσουν ένα σημαντικό ποσό για τις 25 οικογένειες της Ψερίμου που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες. Προς τούτο, αντιπροσωπεία των παικτών και της διοίκησης θα επισκεφθεί τις προσεχείς ημέρες το νησί για να παραδώσει τα χρήματα. Η δεύτερη από τη «Θύρα 7», η οποία αναλαμβάνει να υποστηρίξει το Ίδρυμα Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης και συγκεκριμένα το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.