Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Σκότωσε άστεγο και ήπιε το αίμα του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φριχτή δολοφονία στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οι αστυνομικές αρχές του Παρισιού κρατούν ως ύποπτο μιας φριχτής δολοφονίας, που σημειώθηκε την Κυριακή, έναν παράνομο μετανάστη ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε έναν άντρα μέχρι θανάτου και να… ήπιε το αίμα του.

Γάλλοι αστυνομικοί ανέφεραν ότι το μακάβριο έγκλημα σημειώθηκε στην περιοχή La Defense της γαλλικής πρωτεύουσας, όταν θύτης και θύμα ενεπλάκησαν σε καυγά.

Ο ύποπτος δεν έχει διαβατήριο ή άλλα επίσημα χαρτιά που να αποδεικνύουν την ταυτότητά του, όμως οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για έναν άντρα περίπου 22 χρονών από τη Λιθουανία.

Ο ίδιος φέρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία του 49χρονου θύματος, τα ακρωτηριασμένα μέλη του οποίου παράτησε σε υπόγειο πάρκινγκ.

«Συνελήφθη γύρω στις 4 τα ξημερώματα το πρωί της Κυριακής και ήταν καλυμμένος με αίματα» ανέφερε δικαστική πηγή στη Daily Mail. «Αιμορραγούσε από το χέρι του, όμως επάνω του είχε πολύ περισσότερο αίμα, απ ό,τι θα δικαιολογούσε η πληγή που είχε στο χέρι του. Μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο, όπου φέρεται να ομολόγησε ότι ήπιε το αίμα του θύματός του. Οι ισχυρισμοί του αυτοί εξακολουθούν να ερευνώνται» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Όταν ρωτήθηκε από αστυνομικούς, ο ύποπτος ανέφερε ότι είναι από τη συγκεκριμένη χώρα της Βαλτικής, ενώ μιλούσε μόνο Αγγλικά. Είπε ότι συνάντησε το θύμα του σε ένα καταφύγιο αστέγων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.