Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Bραβεύτηκε ο Πατρινός αθλητής του τένις σε αμαξίδιο Μείνως Σταμάτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για την συμμετοχή του στην επιτυχία της Εθνικής ομάδας αντισφαίρισης με αμαξίδιο.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες στην Αθήνα. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί την γιορτή του Ελληνικού Παραολυμπιακού κινήματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι τρεις καλύτεροι αθλητές στις σημαντικότερες διοργανώσεις του 2013, οι κάτοχοι των Παγκόσμιων και Πανευρωπαϊκών ρεκόρ.




Στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκε και ο Πατρινός αθλητής του τένις σε αμαξίδιο Μείνως Σταμάτης για την συμμετοχή του στην επιτυχία της Εθνικής ομάδας αντισφαίρισης με αμαξίδιο με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο αντισφαίρισης με αμαξίδιο που έγινε τον περασμένο Μάιο στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ο αθλητής συνεχίζει τις προπονήσεις του στην ακαδημία αντισφαίρισης In Out Court με τον προπονητή του Νεκτάριο Σερβέ. Η επόμενη αγωνιστική για τον Μείνω ξεκινά τον Φεβρουάριο με Διεθνή Τουρνουά ώστε να είναι σε φόρμα τον Μάιο την περίοδο του παγκοσμίου κυπέλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.