Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Η μοίρα στέρησε από την Αθηνά το «δισέγγονο» του Ωνάση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οσο προσπαθεί να ξεφύγει από τη μοίρα των Ωνάσηδων τόσο αυτή την κυνηγά. Η είδηση της αποβολής της Αθηνάς Ωνάση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, κι ας μην επιβεβαιώνεται από την ίδια, όπως άλλωστε και οτιδήποτε αφορά. Η εγγονή του Αριστοτέλη και κόρη της Χριστίνας ήταν έγκυος και απέβαλε στα τέλη Νοέμβρίου.

Πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής» αναφέρουν ότι η εγκυμοσύνη έγινε γνωστή στην ίδια, λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της ετεροθαλούς αδελφής της Σαντρίν, στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη..Μάλιστα το χαρούμενο γεγονός μόνη της η Αθηνά γνωστοποίησε στην αγαπημένη της αδερφή, στη διάρκεια της παραμονής της στη Βόρεια Γαλλία, όπου έγινε ο γάμος της.

Εκαί η ίδια και ο σύζυγός της Αλβάρι ντε Μιράντα Νέτο μαζί και το μικρό τους μυστικό τότε, ήταν ευτυχισμένοι και χέρι χέρι στάθηκαν πλάι στον Τιερί Ρουσέλ που είχε χρόνια να δει την κόρη του.

Οι μήνες πέρασαν όμως και δυστυχώς η τριαντάχρονη πλέον κληρονόμος φαίνεται πως ακολουθεί την πορεία της μητέρας της, καθώς και η Χριστίνα είχε δυσκολίες στο να μείνει έγκυος, όπως θυμούνται οι άνθρωποι που την γνώριζαν.

Το πολυπόθητο μωρό δεν ευτύχησε να γεννηθεί κι αυτό φυσικά άλλαξε τα σχέδια του ζευγαριού. Που θα πρέπει να μπει σε νέες προσπάθειες. Αλλωστε η σχέση της μετρά ήδη εννέα χρόνια και ο πελαργός έχει καθυστερήσει αρκετά να έρθει, αν και στο σπίτι του Αλβάρο μεγαλώνει ήδη από ετών, η 13χρονη Βίβιαν, κόρη του Ντόντα από τον πρώτο του γάμο με τη Σιμπέλ Ντόρα. Η Αθηνά ήθελε πολύ ένα δικό της παιδί και για αυτό η απογοήτευση είναι μεγάλη. Τον πόνο της μοιράστηκε με τη Σαντρίν, όπως άλλωστε μοιραζόταν τα πάντα την εποχή που ζούσαν στο ίδιο σπίτι. Το πεπρωμένο όμως φυγεί αδύνατο για την «αδαμάντινη κληρονόμο».

Η από τριών ετών ορφανιά της, η ταραχώδης και στο τέλος ανύπαρκτη σχέση με τον πατέρα της, απομόνωσή της στην Βραζιλία, η αυτοκτονία της πρώην συζύγου του από τον γάμο και τώρα η αποβολή του μωρού της έχουν ήδη σημαδέψει την ζωή της Αθηνάς.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.