Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για πετρέλαιο θέρμανσης από αστυνομικούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αστυνομικό τμήμα της Λάρισας έχει μείνει χωρίς πετρέλαιο.

Αστυνομικό τμήμα του Ν. Λάρισας έχει μείνει χωρίς πετρέλαιο και οι αστυνομικοί απευθύνουν έκκληση τόσο στον τοπικό Δήμο Τεμπών όσο και σε οποιοδήποτε άλλο πολίτη να βοηθήσει «ώστε να υπάρξει θέρμανση στο Α.Τ. Ραψάνης, αντιλαμβανόμενοι βέβαια πλήρως πως η ζητιανιά έχει και αυτή τα όρια της».

Στην ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας καταγγέλλει την έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης στο εν λόγω Αστυνομικό Τμήμα καθώς και την αδυναμία της Υπηρεσίας να επιλύσει το πρόβλημα προφασιζόμενη το κλείσιμο του οικονομικού έτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Α.Τ Ραψάνης βρίσκεται σε υψόμετρο 600 περίπου μέτρων και εφοδιάσθηκε μέσα Νοεμβρίου με ένα (1) τόνο πετρέλαιο. Στεγάζεται σε ακατάλληλο κτίριο με πολύ παλαιά υποδομή (πόρτες, παράθυρα κτλ) και είναι φυσιολογικό, αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών, «εντός πέντε (5) εβδομάδων περίπου, το πετρέλαιο να έχει τελειώσει.»

«Το αφύσικο» συνεχίζουν στην ανακοίνωσή τους « θα ήταν να αφήσουμε τους συναδέλφους στη μοίρα τους, καθήμενοι στο ζεστό γραφείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Κάνουμε λοιπόν έκκληση στο τοπικό δήμο ή σε οποιοδήποτε άλλο πολίτη έχει τη διάθεση, να βοηθήσει ώστε να υπάρξει θέρμανση στο Α.Τ. Ραψάνης, αντιλαμβανόμενοι βέβαια πλήρως πως η ζητιανιά έχει και αυτή τα όρια της.»

Το κείμενο της Ένωσης Αστυνομικών κλείνει τονίζοντας ότι αν δεν βρεθεί λύση οι αστυνομικοί θα βοηθήσουν τους συναδέλφους τους από το υστέρημά τους ενώ μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι « επειδή σε λίγο καιρό τα ίδια προβλήματα θα υπάρχουν και σε άλλες Υπηρεσίες , ενημερώνουμε εγκαίρως και προς πάσα κατεύθυνση ότι η επόμενη διαμαρτυρία μας θα είναι δυναμική, παρουσία της Ομοσπονδίας μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.