Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

"Market yourself 2013" - Τόνισε τα δυνατά σου χαρακτηριστικά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ένωση αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 την εκδήλωση "Market yourself 2013"-Τόνισε τα δυνατά σου χαρακτηριστικά.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να βοηθήσουν προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς αλλά και απόφοιτους του Πανεπιστημίου μας καθώς και όποιον άλλο επιθυμεί να συμμετάσχει, στο να μπει κάποιος όσο καλύτερα γίνεται στην αγορά εργασίας.

Επίσης στόχος της εκδήλωσης είναι να γίνει ενημέρωση σχετικά με το ποια χαρακτηριστικά αναζητούνται σήμερα από την αγορά εργασίας, αλλά και να αναδειχθούν τρόποι και «κανάλια» εργασίας και επιχειρηματικότητας για τους συμμετέχοντες.



Ακολουθεί η πρόσκληση:

Στα πλαίσια της προσήλωσής της ένωσης αποφοίτων στο όραμα της και στην ανάγκη μας να επικοινωνήσουμε ζητήματα που αφορούν τους αποφοίτους μας αλλά και γενικότερα όλους τους εργαζόμενους ή μη γενικότερα, σας προσκαλούμε την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Πανεπιστημίου (Πατησίων 76) στην εκδήλωσή μας με θέμα:

Market yourself 2013 / Τόνισε τα δυνατά σου χαρακτηριστικά

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:
η κα Βελλιώτου Πέγκυ, Partner της KPMG και συντονίστρια του πάνελ της εκδήλωσης
ο κος Ρώσογλου Αθανάσιος, Γενικός Διευθυντής της Haifa SouthEast Europe SA
ο κος Σαλιάρης-Φασσέας Γεώργιος, Πρόεδρος South Western Europe - World Markets at IPG Mediabrands
ο κος Τσίγκος Δημήτριος, Πρόεδρος YES - European Confederation of Young Entrepreneurs και Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων, Founder & CEO StartTech Ventures
ο κος Μπουραντάς Δημήτριος, Καθηγητής ΟΠΑ κ συγγραφέας

Από την πλευρά της KPMG, που γνωρίζει όσο κανείς άλλος την αγορά εργασίας, θα μας παρουσιαστούν τα νέα απαιτούμενα χαρακτηριστικά σήμερα.

Η αγορά εργασίας και η επιχειρηματικότητα θα μας δωθούν επίσης μέσα από την εμπειρία του Γεν. Διευθυντή της Haifa, κου Ρώσογλου, με αξιοσημείωτη διεθνή δραστηριότητα τόσο στην παραγωγή όσο και στην εμπορία ειδικών λιπασμάτων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ξεχωριστές θα είναι και τοποθετήσεις των κκ.: Γ. Σαλιάρη-Φασσέα καθώς έχει ιδρύσει, πουλήσει, επενδύσει καθώς και αποτύχει σε 8 εταιρείες, έχει στήσει το γραφείο της Google στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή είναι Πρόεδρος για 5 χώρες σε πολυεθνική εταιρεία στον χώρο των media και Δ. Τσίγκου ίσως του πιο αρμόδιου προσώπου στην Ελλάδα για τη στήριξη και προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Επιδίωξή μας και εφέτος θα είναι να δώσουμε την εικόνα του τι αναζητούν και τι θα αναζητήσουν οι επιχειρήσεις από τα στελέχη τους καθώς και ποιές είναι οι αγορές που θα αναζητήσουν στελέχη τα επόμενα χρόνια. Επίσης να δώσουμε ορισμένες κατευθύνσεις που πιθανά βοηθούν την ανάπτυξη επιχειρηματικότητας και ευκαιριών σε νέα άγνωστα πεδία ευκαιριών όπως ο γεωργικός κλάδος αλλά και αυτός των social media.

Τη δική του μοναδική διάσταση, θα δώσει ο κος Μπουραντάς, γνώστης τόσο της αγοράς εργασίας αλλά και των αγωνιών και προσδοκιών των αποφοίτων, παλαιοτέρων και νέων.

Η εκδήλωση θα κλείσει με το Workshop

«Market yourself – Find a job through social media» Ευγενική προσφορά της KPMG

Η κα. Σαραντίδη Έλενα μας προτείνει τρόπους να αναπτύξουμε το επαγγελματικό μας προφίλ στα social media με στόχο την εύρεση εργασίας.

H εκδήλωση θα καλύπτεται με live streaming μέσω του site www.fmvoice.gr

Ευγενική προσφορά της Fm Voice και του οικονομικού site www.fmvoice.gr

Είσοδος Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο www.auebalumni.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.